Udala se za brata, psuje one kojima to smeta: 'Od*ebite svi, incest i nije toliko loš, znate'

Autor  Jun 06, 2019

Debby Zutant (51) s Floride, udala se prije četiri godine za polubrata Joea (38) nakon 15 godina veze. Debby i Joe godinama su krili svoju vezu od obitelji, piše The Sun.

Nakon što su se oženili, priznali su obitelji da su zaljubljeni. Neki članovi obitelji su to prihvatili, ali bilo je i onih koji su se zgražali. S kritičarima se Debby obračunala i na društvenim mrežama, prenose 24 sata.

- Od*ebite svi. Prestanite odraslim ljudima naređivati što da rade. Ako vam se ne sviđa, ne morate to raditi. Otkad ste vi svi suci? Idite u crkve, pustite nas na miru, napisala je Debby.

U žestokoj raspravi na Twitteru podijelila je članak,u kojem se objašnjava kako incest i nije toliko loš te kako i incestuozni parovi mogu imati djecu.

Premda dijele istog oca, par nije odrastao zajedno. Upoznali su se tek 2003., a Debby kaže da je to bila ljubav na prvi pogled. Imala je tad 35 godina, a Joe 23. Ispričali su kako su postali intimni već na drugom spoju i počeli živjeti zajedno nakon samo par tjedana. Od obitelji su krili svoju vezu deset godina.

Uspjeli su se oženiti jer su krili krvno srodstvo, a matičar nije primijetio ništa čudno jer nemaju ista prezimena. Incestuozni brak je zakonom zabranjem u Americi, prijeti im do 15 godina zatvora i 24 tisuće dolara kazne.

- Znam da dijelimo istu krv, ali mi nismo odrasli zajedno tako da je to skroz drugačije. Ja sam posvojena kad sam imala tri godine. Oduvijek sam imala osjećaj da mi nešto nedostaje. I onda sam upoznala moju pravu obitelj.

Foto Facebook Debby Zutant

Platila sam privatnog detektiva koji je našao moje biološke roditelje. Tad mi je otac rekao da imam i polubrata, priča Debby.

Njihov otac preminuo je prije tri godine i nikad nije saznao za njihovu incestuoznu vezu.

- Znam da je ilegalno, ali previše smo zaljubljeni da bi marili, zaključila je Debby, prenose 24 sata.

Foto Facebook Debby Zutant


Atrakcija