Zašto se princ Čarls oženio baš Dajanom

Autor  Jul 07, 2019

Princeza Dajana nije bila prvi izbor za buduću ženu princa od Velsa. Naime, princ Čarls se prije Dajane, zabavljao sa njenom rođenom sestrom Sarom Spenser. Međutim, Saru nije želio da oženi jer je ij njega imala brojne momke.

Malo toga je ostalo neobjavljeno i neispričano kada je u pitanju bračni život princa Čarlsa i princeze Dajane. Međutim, nedavno je u javnost isplivao razgovor Lejdi Di i njene komšinice Dejne Bruk. Dajana joj je u intervjuu 80-tih godina izjavila i to prije nego što se udala za Čarlsa, pišu Nezavisne novine.

Dajana je Dejni tada rekla da misli da je Čarls "bacio oko" na nju i da će nju, umjesto sestre Sare i da oženi.

Lejdi Di je u intervjuu rekla da misli da je za kraljevsku porodicu ona bolji izbor, jer nije poput njene sestre "uskakala u razne krevete", odnosno jer je bila djevica.

Dajana je bila nesigurna i sramežljiva. Svaki put kad bih je srela, skrivala se i kao da je htjela da bude nevidljiva. Od svega na njoj najviše pamtim njene oči. Plavozelene oči koje su izgledale kao svetla automobila kada bi vas pogledala", rekla je Bruk, prenosi britanski Ekspres.

Bruk je rekla i da joj je Dajana tada priznala da je u vezi sa budućim kraljem.

Dajana je tada ispričala da se ona i Čarls nalaze u medijskom haosu bez ikakvog povoda i da kraljevska porodica nije učinila dovoljno da je zaštiti od novinara. Požalila se da joj smetaju tračevi da se noću nalazi s princem, ali je i priznala novinarki da smatra da su je izabrali za kraljevsku nevestu samo zato što je djevica.

"Moja sestra je izlazila s njim, ali ja im više odgovaram jer nemam prošlost iza sebe. Nisam trčala iz kreveta u krevet", objasnila je princeza.

Atrakcija

  1. Najnovije

Kalendar

« Novembar 2019 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30