Žena na festivalu svingera doživjela srčani udar

Autor  Jul 10, 2019

Žena (52) doživjela je srčani udar na najvećem festivalu svingera u Evropi u Vorčesteru. Prema pisanju britanskih medija, žena se "preforsirala"' i završila u bolnici nakon borbe za dah.

Doživjela je srčani udar, a ljekari koji su bili u blizini pružili su joj pomoć," rekao je učesnik festivala.

Nesrećnu ženu transportovali su u bolnicu, a ostali posjetioci festivala ubrzo su nastavili tamo gdje su stali prije nego što je drama uslijedila, prenosi Telegraf.rs.

"Ostalih oko 700 svingera su bili šokirani, ali brzo su se vratili svojim aktivnostima. Njoj su ugradili stent i oporavlja se. Šalili smo se da je malo pretjerala," ispričao je jedan od svjedoka, prenosi "Dejli mejl".

Svingsfilds, jedini svingerski festival u Ujedinjenom Kraljevstvu, traje tri dana. Neki svingeri koji dolaze na festival često pokušavaju da sakriju svoje registracijske oznake na vozilima da ih ne bi neko otkrio. Tri dana provoda prosječno ih košta oko 450 evra. Ko kupi ulaznicu, automatski stiče pravo na šator sa dva kreveta, grijanje, romanitčne svetiljke koje se pune preko solarnih panela.

"Svingfilds nije festival seksa. Mi svima pružamo siguran, privatan doživljaj i sve što gosti žele - muziku, zabavu, komediju, barove. Sve što se ovde nalazi ima licencu i u skladu je sa propisima," izjavili su organizatori.

"Festival nije onakav kako ga mnogi zamišljaju. Poenta je druženje, pošto su tu uglavnom ljudi sličnih shvatanja i preferencija. Ako među vama ne postoji nikakva hemija i pozitivne vibracije, ništa se neće dogoditi," rekla je Deb Herison, jedna od organizatorki i dodala da se ova manifestacija ne razlikuje od muzičkog festivala Glastonberija.

Postoje, međutim, oni kojima se festival ne dopada ili iz sopstvenih uvjerenja ili zbog narušavanja njihove svakodnevne aktivnosti.

Muž i žena koji žive u blizini mjesta na kom se održava ovaj festival, tvrde da nisu zadovoljni što se Svingsfild održava nedaleko od njihovog doma i nikako ne bi željeli da to pređe u praksu.

"Manifestacija zaista ne bi trebalo da bude ovde. Uopšte nam nije potrebno. Ako im dopustimo da dolaze jednom godišnje, možda će poželjeti da češće to rade," stav je ovog starijeg bračnog para.

Atrakcija

  1. Najnovije

Kalendar

« Novembar 2019 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30