U Zagrebu se tukli sjekirama usred dana Istaknuto

Autor  Jul 24, 2019

Ne zna se oko čega su se točno sukobili, ali u jednom trenutku četvorica mladića napustila su kafić i za nekoliko se minutama pojavila naoružana sjekiricama.

Na raskrižju nedaleko maksimirskog stadiona, nedugo nakon početka utakmice Saburtala i Dinama u utorak odvijala se prava drama. Četvero mladića sa sjekirama napalo je dvojicu 'golorukih', prenosi Dnevnik.ba

- Bilo je strašno, ljudi su bježali iz auta. Jedan je sjekirom dobio po prstima, a drugi po tetivi - priča nam svjedok tučnjave.

Navodno su se sukobile dvije frakcije navijača.

- Ekipa je pokidala i komade asfalta - rekao nam je mladić koji je u čudu pratio što se događa, piše 24sata.

Dvije grupe mladića navodno su se sukobile u obližnjem kafiću.

Ne zna se oko čega su se točno sukobili, ali u jednom trenutku četvorica mladića napustila su kafić i za nekoliko se minutama pojavila naoružana sjekiricama.

Na snimci, koju smo dobili od čitatelja, vidi se kako dvojica prilaze četvorici sa sjekiricama.

Jedni drugima nešto dobacuju, a onda četvorka kreće u napad.


Trče preko ceste i ruše jednoga na pod, dok drugi stoji sa strane i promatra. Svjedoci obračuna kazali su nam da je napadnutih bilo više, no nisu imali nikakvo oružje.

No ni napadnuti im, tvrde očevici, nisu ostali dužni pa je jedan od napadača dobio bocom u glavu.

Nekoliko minuta nakon početka tučnjave, ističu svjedoci, pojavila se policija. Ugrabili su jednog od napadača, a drugi su “zbrisali”. Iz zagrebačke policije su potvrdili kako su uhitili mladića (21), kojeg će dovesti pred prekršajnog suca.

Detalje nam, zbog trajanja kriminalističkog istraživanja, nisu mogli otkriti. Kažu samo kako su nešto iza 19 sati dobili dojavu da nekoliko muškaraca narušava javni red i mir. Nemaju podataka je li tko ozlijeđen.

Video možete pogledati na ovom LINKU

Atrakcija

  1. Najnovije

Kalendar

« Decembar 2019 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31