Ex-sekretar SNSD-a: Ovo je put u NATO - „Stala Mlada na Potegu pa sve viče Neću, a na Kuma namiguje da se kola kreću“ Istaknuto

Autor  Avg 06, 2019

Bivši generalni sekretar SNSD-a i ministar informisanja u prvoj Dodikovoj vladi Rajko Vasić oštro je na svom blogu kritikovao ustupke i kapitulaciju Milorada Dodika pred Bakirom i Čovićem i formiranje novog Savjeta ministara BiH po veoma nepovoljnim uslovima za Republiku Srpsku. Rajko Vasić smatra da je Dodik ponizio i izdao interese Republike Srpske, jer je poklekao i pristao na mnoge ustupke, između ostalog i na nastavak NATO integracija, da je ustuknuo pod pritiskom, pogazio svoje riječi i stavove iskazujući neprincipijelnost i brojne slabosti,objavio je nebojsavukanovic.info 

Vasić tekst završava stihovima stare narodne pjesme „Stala Mlada na Potegu pa sve viče Neću, a na Kuma namiguje da se kola kreću“, i tako na najbolji način oslikao vjerolomstvo i licemjerstvo partijskog šefa kome se do juče divio, i koga je vatreno branio. Ako Rajko Vasić na svom blogu kritikuje javno Dodikov kukavičluk, ustupke i izdaju, onda je suvišno bilo šta reći i dodati, jer je skoro svima postalo očigledno i jasno o čemu se radi.

Rajko Vasić u svom tekstu piše i o ulizicama i skutonošama koji uprkos svemu pokušavaju u režimskim medijima da brane lik i (ne)djelo veleizdajnika, a dovoljno je otvoriti nakratko sajt RTRS-a i vidjeti koliko je gen-sek Rajko u pravu! Tako RTRS prenosi ode radosti vrhuške koja je srećna što ulazi u vlast, a najogavnije je gledati gmizanje i puzanje bivšeg vatrenog opozicionara D. Čavića.

Zanimljivo da RTRS reagovanje Staše K. na izjavu Mirka Šarovića, ali se nigdje ne može vidjeti šta je rekao lider SDS-a jer crvena TV nigdje nije pustila vijest sa press konferencije i reagovanje Šarovića na Sporazum Trojnog pakta Dodik – Čović – Izetbegović. Maske polako padaju sa lica lažnih patriota, njihovih skutonoša, plaćenika i medija, a svi napori da se lice veleizdajnika prekrije smokvinim listom padaju u vodu. Priznanje prvog perjanika Rajka Vasića da je Dodik kapitulirao je šlag na torti, a vrhuška će tek biti u problemu kad se polože računi narodu.

 

Atrakcija / nebojsavukanovic.info

 

  1. Najnovije

Kalendar

« Decembar 2019 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31