Grafiti očajne žene svuda po gradu, moli oca bebe da se javi Istaknuto

Autor  Avg 27, 2019

Žena iz Melburna u Australiji optužena je za namjerno nanošenje štete i vandalizam na javnom mjestu nakon što je na nekoliko lokacija napisala grafite u kojima moli izvjesnog “Krisa” da joj se javi dok ne stigne beba.


Natpisi su počeli da se pojavljuju krajem jula u parkovima u predgrađu Frenkston. Zbunjeni mještani su kačili fotografije poruka ispisanih sprejom na Fejsbuk, dok su neki pitali “budućeg oca” da zove ženu dok ne bude kasno i išara čitav grad, prenose Novosti.rs.


Lokalne vlasti su brzo uklonile grafite i izrazile želju da obe strane “razmotre konstruktivnije i manje nezakonite načine komunikacije u budućnosti”.

"Nadam se da Kris i ova misteriozna osoba mogu da riješe svoje probleme i da se ubuduće suzdrže od ilegalnih aktivnosti na račun poreskih obveznika", poručio je gradonačelnik ovog mjesta Majkl O'Rajli.


Nakon što se policija umiješala “sapunica”, koja se odvijala u stvarnosti, ostala je nedorečena na razočarenje korisnika društvenih mreža koji su sa nestrpljenjem čekali šta će “Kris” da kaže.

Atrakcija