×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 45

Djeca koju je drogirao stric: "Striko nam je dao bombonu da budemo jaki kao Sunđer Bob" Istaknuto

Autor  Sep 06, 2019

Bratići osumnjičenog Perice, koji negira krivično djelo, rekli da su uzeli drogu. Dječak (6) i djevojčica (3), oporavljaju se i uskoro izlaze iz bolnice, pišu Večernje novosti.

Perici D. (32) iz Novog Pazara u četvrtak je određen pritvor do 30 dana, zbog sumnje da je počinio krivična djela nedozvoljenog posejdovanja narkotika i davanja narkotika drugim licima. On tvrdi da djeci svog brata nije ništa dao i da su sami našli tablete ekstazija. Međutim, dječak (6) i djevojčica (3) su navodno ispričali policiji da im je - "striko dao po jednu tabletu (bombonu) da budu jaki kao Sunđer Bob".

Novopazarac se sumnjiči da je u utorak uveče maloljetnoj deci svog brata dao po tabletu ekstazija i tako im ozbiljno ugrozio zdravstveno stanje. Djeca su završila u novopazarskom zdravstvenom centru, gde su podvrgnuta ispiranju želuca i potpunoj detoksikaciji. Prema posljednjim informacijama, osjećaju se dobro i uskoro bi trebalo da napuste bolnicu.

Na saslušanju u novopazarskoj policiji, a potom i pred pravosudnim organima, Perica D. se branio tvrdnjom da djeci ništa nije dao. Ispričao je da su sami našli tablete ekstazija i da se on prema njima uvek lijepo ponašao.

Međutim, kako nezvanično saznajemo, djeca su majci, a potom i policiji ispričala da im je Perica dao tablete da bi bili kao junak iz crtanih filmova. Više detalja o cijelom ovom slučaju znaće se kada kompletna istraga bude završena.

Komšije i rodbina ove porodice tvrde da se on često slikao sa djecom svog brata i da je te slike postavljao na svoje društvene mreže. Stalno je za njih govorio - "duše moje". Vjeruju u mogućnost da je iza svega ovoga to što je eventualno bio pod uticajem narkotika i da uopšte nije bio svjestan mogućih posljedica. Kod njega u sobi, navodno, pronađeno je još nekoliko tableta ekstazija i amfetamina, kao i špric sa još neutvrđenim sadržajem.

Od ranije ga čeka kazna u Nišu


Zbog krađe Perica D. je pravosnažno osuđen na dvije godine zatvora. Upravo je ovih dana trebalo da pođe na izdržavanje kazne u KP dom u Nišu. On je zbog droge, kažu njegovi poznanici, često imao probleme sa zakonom.

Atrakcija