Šuti, gleda - i zarađuje 7.000 eura dnevno Istaknuto

Autor  Sep 06, 2019

U jednoj dvorani u Beču Braco je izašao na scenu, gledao je u publiku tri minute i 47 sekundi i otišao

Austrijski mediji objavili su članak o poznatom Braci sa Srebrnjaka, odnosno o Josipu Grbavcu, za kojeg neki smatraju da ima posebne iscjeliteljske moći. Tako je portal Kosmo.at napisao kako je nevjerojatno da Braco zarađuje 7.000 eura dnevno i to samo svojim pogledom te kako se radi o unosnom i jednostavnom poslu, piše Index.hr.

Na portalu piše kako je Hrvat koji ima poseban dar stoji na pozornici, ne radi ništa i samo gleda publiku, proteklog vikenda posjetio Beč.

Tom su prilikom u Vösendorf pokraj Beča došli ljudi iz Austrije, Hrvatske, Poljske i Slovačke, a većinom se radilo o ženama starim oko 50 godina. Neki su posjetitelji ispričali da su kroz njegove oči osjetili "ljubav Isusa Krista", a među publikom su kolale priče da je Braco izliječio ljude od astme i nekih drugih bolesti.

Ulaznica: 10 eura


Kada je Braco došao na pozornicu, gledao je u publiku tri minute i 47 sekundi, a zatim se okrenuo i napustio dvoranu, piše Kosmo.at. Mnogi posjetitelji su tijekom tog perioda plakali, drhtali i gotovo se onesvijestili.

Pojedinačna ulaznica koštala je 10 eura. Matthias Kamp, glasnogovornik Brace, izjavio je kako on dolazi na događaje samo po pozivu.

- Braco prihvaća one pozive gdje očekuje da će biti puno ljudi, prilagodio je život dijeljenju svoga dara. Ne fokusira se na izlječenje, već na poboljšanje nečijeg života - rekao je.

Atrakcija