Ubistvo roditelja njihovim parama: Ukrala novac od roditelja i platila prijatelju da ih ubuiju Istaknuto

Autor  Sep 13, 2019

Alisa Mišel Hačer (17) iz Jumatile, Florida, uhapšena je u ponedjeljak zbog pokušaja da ubije svoje roditelje. Ona je optužena da je ukrala 1.400 dolara sa računa svojih roditelja Majkla i Temi Šeler i dva puta pokušala da unajmi nekog da ih ubije, prenosi Blic.

Tinejdžerka je prvo ukrala njihovu debitnu karticu i podigla 500 dolara – 100 je potrošila na kokain, dok je 400 dala prijatelju da joj ubije roditelje. Ali to se nije dogodilo, zbog čega je sa 900 dolara platila drugu osobu.

Slučaj je policiji prijavio tinejdžer koji je rekao da je Alisa zajedničkom prijatelju dala “gomilu para” da pronađe nekog ko bi to uradio.

Alisin očuh je zvaničnik policije susjednog grada Klermonta, gdje radi već tri decenije. Njen momak je policiji rekao da je vidio Alisu 9. septembra na lokaciji poznatoj po prodaji droge i da mu je ona rekla da želi ubiti svoje roditelje. Priznala mu je da je platila već dvoje ljudi da to obave za nju.


– Ona od svih ljudi… To je za mene šokantno. Bila je tako slatka i mila djevojka. Kad god bi vidjela da je neko uznemiren potrčala bi do njega – rekao je jedan učenik koji pohađa istu srednju školu kao Alisa.
Tinejdžerka je kasnije policiji priznala da je nakon neuspjelog prvog pokušaja ubistva platila “crnom muškarca” 900 dolara. Ona će do saslušanja biti u pritvoru i dobila je javnog advokata, dok su njeni roditelji rekli da planiraju podnijeti tužbu.

Alisini otac i majka nisu povrijeđeni, a njihova kćerka pojaviće se na sudu 3. oktobra. Motiv tinejdžerke zasad nije poznat. Zvaničnik policije oblasti Lejk Fred Džouns rekao je da su Alisini roditelji “primjereni građani”.

– Ona je samo neko ko iz bilo kojih razloga nije željela svoje roditelje u blizini – rekao je Džouns. Još nije poznato da li će se Alisi suditi kao odrasloj osobi.

Atrakcija