Osman Vučiću: Nije Marija Šerifović dužna da nama rješava probleme, neka to radi država

Autor  Okt 23, 2019

Osmanova porodica je sada smještena kod rođaka, dok je tetka, koja boluje od raka, vraćena u bolnicu pošto joj se pogoršalo zdravstvno stanje…

Jako je loše kada neko ostane na ulici i bez krova nad glavom, a upravo takva sudbina zadesila je prije nedjelju dana porodicu Seladin.

Njihov dom u Beogradu srušen je 15. oktobra, a već sutradan pomoć im je ponudila pjevačica Marija Šerifović.


– Hvala svima koji su nas podržali tog dana, mnogo nam znači podrška. Ne možete da razumijete sada, u ovoj situaciji, kako je nekom ko gleda sve to, ko doživljava i preživljava patnju i bol, a dobija onakve poruke podrške. Posebno se zahvaljujem Mariji Šerifović koja je iznijela svoj lični stav. Mi smo se njoj zahvalili na ponudi koju je ona nama dala, ali nije pojedinac dužan da rješava probleme koje treba da riješi država – kaže Osman Seladin.

– Smjestili smo se kod rođaka. Tetka je još u bolnici i bori se za život, ne znamo šta će biti. Ovaj stres je jako uticao na nju. Ovo više nikome ne smije da se dogodi, bez obzira da li je neko u imovinsko-pravnom problemu sa državom ili ne , mnogo je nezgodno i mnogo je loše kada neko ostane na ulici, nebitno je da li tu postoje bolesni ljudi ili ne, da li ima djece – zaključio je Seladin na konferenciji za štampu koju je organizovao “Krov nad glavom”, piše Blic.

Atrakcija