Muškarac prijetio skokom pa sišao sa zgrade i odšetao

Autor  Nov 11, 2019

Muškarac koji je se nalazio na krovu zgrade u Zadru i prijetio da će se baciti, sišao je sa krova i mirno odšetao, prenose hrvatski mediji.

Pregovori zadarske policije s muškarcem koji je prijetio da će skočiti sa zgrade Providurove palače na Trgu Petra Zoranića završili su oko 9 časova, a muškarac je sišao sa zgrade, javlja ezadar.

Na trgu su osim policije bili vatrogasci i kola hitne pomoći, a bio je pripremljen i naduvani "balon" za slučaj da muškarac odluči skočiti.

Zadarski.hr prenosi da na višljem dijelu zida postoji i prozor, te su na pregovore s muškarcem došli načelnik Prve policijske postaje Zadar Elvis Perinčić i pomoćnik za krim policiju iz iste postaje Marin Mrkić.

Muškarac je šetao krovom i ljutio se na ljude koji ga gledaju sa trga, a na trenutke je razgovarao sa policijom.

Odjednom je nestao na drugu stranu krova. Tu je prošao kroz prozor koji je bio otvoren. Sišao u prizemlje, izašao iz zgrade te odšetao.

Građanin koji je otišao okolo da bi ušao u tu zgradu i kupio kartu za parking, uzbuđen se vratio na trg i rekao policiji da je vidio "muškarca sa krova", prenose Nezavisne pisanje hrvatskih medija.

"Ljudi, pa mi smo se upravo sreli na stepenicama te zgrade, ja sam išao po parkirnu kartu u 'Obalu i lučice', a on je lijepo mirno silazio. Još mi je rekao 'Bog'. I ja sam njega pozdravio. Da, onaj sa krova, u kaputu, izbrijan s obje strane glave", rekao je čovjek.

Zadarski hr. je pitao policiju imaju li policijske službenike i sa druge strane Medulićeve. Vrlo brzo u 'Obalu i lučice', došli su policijski inspektori.

Tamo ih je radnik odveo do dijela krova i prozora kojima se muškarac spustio i mirno sišao.

Atrakcija