Kolinda opet pjevala i slavila na tribinama stadiona Rujevica Istaknuto

Autor  Nov 17, 2019

Predsjenica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović čestitala je Vatrenima na plasmanu na Evropsko prvenstvo 2020. godine koji su osigurali pobjedom protiv Slovačke u Rijeci rezultatom 3:1.

Kolinda je bila na tribinama stadiona Rujevica i pružila je podršku nogometnoj reprezentaciji, baš kao što je to uradila i u Splitu prije mjesec dana, a nakon pobjede protiv Slovačke i zvaničnog plasmana na Evropsko prvenstvo predsjednica Hrvatske se fotografisala sa Modrićem i Dalićem, prenosi Hayat.

U opisu na Instagramu Kolinda je napisala čestitku Vatrenim, a na samoj fotografiji ona je držala dres s simboličnim brojem “2020”, što označava godinu u kojoj se igra Evropsko prvenstvo, a umjesto prezimena na dresu stajala je poruka “porodica”.

Kolinda je u više navrata pokazala da je jako bliska nogometnoj reprezentaciji Hrvatske, posebno u Rusiji gdje su Vatreni osvojili drugo mjesto i postali viceprvaci svijeta, a nakon toga je bila čest gost reprezentacije kako na domaćim tako i na gostujućim utakmicama.

Na Rujevici se Kolinda kao i inače opustila, pa je opet pjevala zajedno s domaćim navijačima, a takva njena reakcija izazvala je osmijehe prisutnih navijača, prenosi Hayat.

Atrakcija