Kupuju zaštitu od 5G: Troše stotine dolara na ovo Istaknuto

Autor 

Ako mislite da ste u bespućima interneta do sada već pročitali i čuli sve o teorijama zavjere koje okružuju 5G mrežu, pripremite se na novost. Ekipa kupuje USB sa 128 MB memorije u nadi da će ih “zaštiti od strašnih utjecaja 5G mreže”, prenosi Oddity Central.

Nakon osobe koja je prodavala losione za zaštitu od ove “strašne” mreže, sada je netko osmislio i “5GBioShield” koji se prodaje po cijeni od 350 dolara.

Za USB piše da “pruža zaštitu vašegm domu i obitelji zahvaljujući nosivom i slojevitom holografskom katalizatoru koji se može nositi ili postaviti kraj smartphonea ili bilo kojeg drugog električnog uređaja”.

Kompanija koja ih proizvodi kaže: “Uvijek je uključen i uvijek radi, zato smo koristili kvantnu nano – tehnologiju”, a dodaju i da štiti u radijusu od 4 do 20 metara, prenosi Novilist.hr

Kompanija također ističe da USB “balansira elektro oscilacije” iz “električne magle” koju proizvode laptopi, bežični telefoni, wlan i tableti te “balansiraju efekte”.

Kao što OC piše, riječ je o mnoštvu “neobičnih izraza kojima se stručnjaci za tehnologiju smiju”.

S druge strane, Stephen Knigh, direktor londonskog Trading Standarda koji brinu o zaštiti potrošača i provjeri proizvoda, kaže: “Mislimo da je riječ o prijevari. Ranjivi ljudi trebaju zaštitu od ove vrste nevjerojatne trgovine”.

Atrakcija