×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 45

Svjetski muzej atrakcija dodijeljivaće oznake i titule tokom pandemije

Autor 

Svjetski muzej atrakcija djelovaće po inovativom modelu rada u formatu Muzeja-oznake i dodijeljivaće oznake i titule tokom pandemije za uvrštene sadržaje..

Svjetski muzej  atrakcija (Worlds museum of attractions) započeo je sa uvrštavanjima za svoje prve postavke i Liste na razinama država, regiona, gradova. Djelovanje ovog muzeja tokom pandemija koronovirusa u 2021. godini bazirat će se isključivo na inovatnom modelu rada i dodjeli titule  i oznake „U  Svjetskom muzeju atrakcija“, što će biti plasirano putem saopćenja za javnost / medije.
Svjetski muzej atrakcija će redovno obavještavati medije i javnost tokom prvog paketa uvrštenja koji je započinje 25.1.2021.
Svjetski muzej  atrakcija je specijaliziran za tretman ukupnosti pojma „atrakcija“ koji uključuje svaki domet  u atraktivnosti u bilo kojem podrućčju djelovanja, a to znači da uključuje i osobe, događaje, umjetnike, medije, političke atrakcije,  brandove i sve aspekte i „kategorije“ u društvima,  ... Osnivač Svjetskog muzeja atrakcija je agencija Atrakcija.

Atrakcija