„Atrakcija“ napravila blic-simulaciju nove reklamne kampanje za Hrvatsku: Kriza kao turistička ponuda

Autor  Apr 10, 2014

Posjetite zemlju raskošne finansijske krize, istinski raj na zemlji koji je postao pakao za njene stanovnike, ali i dalje ostaj raj za turiste. Najdojmljiviji krizni turizam, pratite iz minute u minutu kako ljudi ostaju bez posla, kako se kupuju luksuzne limuzine za vladine institucije, korupciju u vladinim institucijama. Možete unajmiti turističke vodiče i ture kroz afere, i uživati što ste turista u ovoj državi.

Odmor u raju sa pogledom na ekonomski pakao

To će osnažiti vaše samoupouzdanje i shvatićete koliko ste sretni što ste u Hrvatskoj samo kao turista i samo na odmoru: jer vi ćete uskoro otići, a stanovništvo će ostati sa krizom kada utihne žamor na plažama.

Rajski otoci sa ekonomskim paklom u kontinentalnom dijelu za stanovništvo: to je ono što Hrvatska danas nudi turistima. Jedna od najljepših zemalja svijeta, može postatiti prva država koja će turistima ponuditi Krizu kao novu atrakciju.

Nakon zidina starinskog bisera Dubrovnika, razgledajte zidine uništenih fabrika ...

Šta se nudi turistima? Npr. moći će učestvovati u kandidaturi Hrvatske za Guinnisovu knjigu rekorda zato što je od 2009. godine do danas u Hrvatskoj broj zaposlenih smanjen za 470 hiljada – kako je službeno naveo Državni zavod za statistiku /DZS/ Hrvatske.

Novi reklamni slogan: U ovoj zemlji sigurno nećete naći posao!

Dok se budete izležavali na nekoj od hiljade predivnih plaža znaćete da ste odabrani da budete sretni: došli ste samo na odmor i uživanje u državu u kojoj je MMF najavio rast nezaposlenosti i u 2015.

Vrlo blizu je susjedna BiH, zemlja koja je prošla puno bolnije rat, kao i Hrvatska, ali mnogo bolnije. Ipak, u toj zemlji je najavljen rast BDP od 2,5 %, dok će on u Hrvatskoj stagnirati.

( U nastavku serijala simulacija, uskoro: Turisti u BiH će moći učestvovati u protestima )

Autor: Atrakcija

  1. Najnovije

Kalendar

« August 2019 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31