Bellabeat radi na sljedećem inovativnom proizvodu koji će biti predstavljen 2020. Istaknuto

Autor  Apr 15, 2019

Bellabeat nakon pametnog sata, pametne boce i pametnog nakita najavljuje sljedeću inovaciju koja će biti predstavljena 2020. kao, kako kažu, velika nadogradnja na postojeće proizvode.

Prvi modni wellness brand koji su osnovali Urška Sršen i Sandro Mur, Bellabeat je od osnutka 2014. nanizao svjetske uspjehe. Taj hrvatski startup stvara pametne, dizajnerske proizvode pomoću kojih žene mogu pratiti i poboljšati stanje svog organizma i aktivno pridonijeti svome zdravlju.

Bellabeat je nakon lansiranja pametnog nakita pod nazivom Leaf, lansirao Spring, pametnu bocu za vodu s umjetnom inteligencijom, a nedavno je na tržište stavio Time, pametni ručni sat elegantnog dizajna.

Bellabeat je dobar posao započeo prodajom svojih prvih pametnih uređaja kroz vlastite kanale putem web shopa, a njihovo početno tržište bile su Sjedinjene Američke Države. Odnedavna naglasak stavljaju i na europsko tržište, uključujući

Krajem 2018. uspješno su lansirali svoje proizvode u Velikoj Britaniji te polako ušli u tradicionalne lance maloprodaje poput poznatog trgovačkog lanca John Lewis i Selfridges pa se Bellabeatovi pametni uređaji sada mogu kupiti i na odabranim prodajnim mjestima. Bellabeatovi proizvodi su u Hrvatskoj dostupni na web shopu, ali i na prodajnim mjestima A1 Hrvatska, Mobis i Hoću knjigu, a iz Bellabeata poručuju kako i dalje proširuju svoju prodajnu mrežu.
Nedavno su uspostavili suradnju s Croatia Airlinesom pa će se ovi inovativni proizvodi moći kupiti i na njihovim letovima, a mogu se očekivati i daljnja širenja u lancu maloprodaje.

– Uvijek sam bila znatiželjna i stalno sam tražila prilike za učenje i unaprjeđivanje. Imala sam sreću odrastati uz predivne snažne žene, svoju majku i tetu. Njihove životne priče su me inspirirale na odvažan život. Danas sam presretna i zahvalna što je moj život točno takav kakvim sam ga priželjkivala. I dalje tražim i nalazim inspiraciju u ženama koje s lakoćom nose težinu života na svojim plećima, svako jutro ustaju s osmijehom, daju sve od sebe i naprave najviše od života čak i kad svi ostali pomisle da je nemoguće. Takvim ženama se neizmjerno divim – rekla je Urška Sršen, suosnivačica Bellabeata koji inspiraciju nalazi u snazi žene. Upravo zato na svom blogu donose seriju razgovora sa snažnim ženama iz svoje okoline koje ih inspiriraju svojom originalnošću i ostvarivanjem snova.

Atrakcija / Lider

 

  1. Najnovije

Kalendar

« Juni 2019 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30