×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 45

U blizini pulske rive: Listovi marihuane plivali su u moru

Autor  Apr 22, 2019

Od glasnogovornice PU Istarske, Suzane Sokač saznali smo da je policija u nedjelju oko 16.25 sati zaprimila dojavu da se u moru, na pulskoj rivi, nalazi zelena biljna materija nalik na marihuanu.

Te “marice” je bilo u moru tik do obale. Sve je plivalo po površini vode. Nadam se da ribe nisu dohvatile listove i najele se. Šetao sam rivom i vidio policijsko plovilo koje je nešto tražilo u moru. Nisam mogao vjerovati kad sam vidio listove marihuane. Ne želim niti pomisliti tko ju je i zašto bacio u more, ispričao je u nedjelju Puljanin koji živi u zgradama preko puta rive, a htio je ostati anoniman. Na mjestu događaja vidjelo se tek nekoliko listova kako plutaju, a zbog mraka je smanjena vidljivost.

Glasnogovornica PU Istarske, Suzana Sokač kaže da je policija u nedjelju oko 16.25 sati zaprimila dojavu da se u moru, na pulskoj rivi, nalazi zelena biljna materija nalik na marihuanu.

- U tijeku je vađenje materije iz mora te će više informacija biti poznato po okončanju policijskih radnji - rekla je. Navodno je za sada izvađeno nekoliko kilograma marihuane, a više će se o svemu znati u ponedjeljak, prenosi 24sata.hr.

Atrakcija