Komedija: Policijska potjera u Travniku završila kupanjem policajaca i bjegunaca Istaknuto

Autor  Apr 28, 2019

Nevjerovatne fotografije stigle su jutros iz novotravničkog naselja Stojkovići. Naime, u rijeci Grlonici na dijelu u poplavama srušenog mosta završila su dva automobila, od kojih je jedan – policijski.

Mještani koji su poslali slike Avazu kažu da vjeruju da je policijska potjera završila kupanjem u rijeci za policajce i bjegunce.

– Mora da ovi što su bježali od policije nisu odavde pa nisu znali da nema mosta ili su pokušali preskočiti rijeku. Ali kako je policija završila u vodi, oni su morali znati da mosta nema – zapitali su se mještani.

U svakom slučaju, nisu bili daleko od istine, osim u dijelu da je policija – travnička, prenosi Srpskainfio.com

Naime, prema nezvaničnim informacijama, patrola s područja opštine Travnik pokušala je u Travniku zaustaviti automobil s nepripadajućim registarskim oznakama u kojem su bila dvojica Novotravničana koji su se oglušili na policijske signale i dali se u bijeg prema Novom Travniku.


Policija je krenula u potjeru sve do Stojkovića, kada su bjegunci skrenuli lijevo prema osnovnoj školi.

Lakše povrede

S obzirom na to da nigdje na putu nije bilo znaka niti obavještenja da mosta nema, a travnički policajci našli su se na području na kojem se inače ne kreću, policijski dispečer nije ih uspio na vrijeme upozoriti na opasnost i oba automobila završila su u rijeci.

Srećom, niko nije zadobio teške povrede, a koliko je zapravo pad u rijeku bio opasan, dovoljno govore slike automobila nakon što su ih izvukli iz rijeke.

Atrakcija

 

  1. Najnovije

Kalendar

« August 2019 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31