(video)Snimili seks u samovozećem Teslinom model X Istaknuto

Autor  Maj 09, 2019

"Ranije ove godine bila sam na putu s dečkom i on me je zamolio da imam seks s njim tijekom vožnje"

Par je snimio eksplicitnu scenu seksa dok su se vozili autocestom u automobilu koji se sam vozi. Video snimljen unutar Teslinog Modela X dok je automobil bio postavljen na autopilot prošli tjedan je postao viralan na Pornhubu i učinio je Teslu traženim pojmom na stranici.

Dok se automobil vozi sam, porno zvijezda Taylor Jackson i njezin dečko desetak minuta odrađuju ´posao´ ispred kamere, prenosi Mirror.

"Ranije ove godine bila sam na putu s dečkom i on me je zamolio da imam seks s njim tijekom vožnje", kazala je Jackson za The Register.

"Oboje smo mislili da je to napeto i šalili smo se kako ćemo to učiniti opet i staviti na Pornhub. Mislili smo da je to netko prije morao učiniti pa smo potražili, ali nismo mogli pronaći nijedan videozapis. Nekoliko tjedana kasnije otvorila sam račun na Pornhubu i ovaj je videozapis bio jedan od prvih snimljenih videozapisa'', dodaje Taylor.

Video je u nekoliko dana privukao više od dva milijuna posjetitelja, a jedan od korisnika PornHub-a, RadDad76 je napisao: "Kakav dan i godina u kojima živimo da možemo gledati seks u automobilu koji se vozi sam. Dolaze mi suze na oči. "

Atrakcija