(video) Bikini za 30% grudi "Underboob" - hit koji više otkriva nego što pokriva Istaknuto

Autor  Maj 14, 2019

Zapravo se radi o polutoples izdanju bikinija koji više akcentira grudi i to na način da pokriva samo manji dio oko bradavica, ali ipak vrlo vješto i diskretno i nenametljivo. Iako se na prvi pogled čini kao sasvim „normalan“ kupaći kostim, ovaj je bikini poprilično odvažan.

Sudeći po društvenim mrežama, upravo će on biti glavni hit ove sezone na plažama. Radi se o bikiniju zgodnog naziva „underboob bikini“. U prijevodu, prekriva područje do praktički polovice grudi, dok je ostatak izložen.

Bikini je odvažan jer, već smo imali problema s tzv. „banana“ gornjim dijelom kupaćeg kostima. Koliko puta se skočilo u more, a gornji dio je imao vlastiti program putovanja i nije ostao na mjestu?

Čini se da je za ovaj bikini moguća slična situacija, jer ako nije dovoljno dobro učvršćen dodatnim vezicama, naš bi se izgled na plaži brzo mogao pretvoriti u toples izdanje.

"Oh Polly" na Instagramu postavlja pitanje: „Želite se pokriti, ali ne želite se zaista pokriti?“, što je poprilično točan opis kupaćeg kostima koji ionako prekriva vrlo malo.