Načelnika CZ pretukli pred djecom u centru Teslića Istaknuto

Autor  Jul 02, 2019

Načelnik Civilne zaštite u Tesliću Dule Borić pretučen je u nedjelju pred većom grupe djece na dječjem igralištu u tom gradu, objavila je Srpskainfo.

Napad se desio u po dana i to u parku koji se nalazi u blizini zgrade u kojoj živi Borić.

Portparol Policijske uprave Doboj Dragana Kerkez nam je potvrdila, navodeći inicijale, da im je prijavljeno da su dvije nepoznate osobe napale Borića i nanijele mu teške povrede.

– Nakon prijave policija je odmah izašla na lice mjesta i Borić je upućen u Dom zdravlja u Tesliću, gdje mu je pružena ljekarska pomoć. O svemu je obaviješten i dežurni tužilac koji je djelo okarakterisao kao nanošenje tjelesnih povreda – pojasnila je Kerkezova.

Prema njenim riječima ono što je šokirali sve prolaznike jeste to što se napad desio u po dana, u parku gdje je bilo više djece.


– Napadače nije bilo briga da li će ih neko prepoznati ili će se umiješati u tuču. Oni su došli sa namjerom da fizičke povrijede Borića i u tome su uspjeli. Tokom tuče djeca su plakala i vrištala u parku, prizor je bio strašan – istakao je pomenuti izvor.
Borić danas nije želio komentarisati ovaj napad.

Opštinski odbor Srpske demokratske stranke Teslić najoštrije osuđuje fizički napad na Dulu Borića, aktivistu Srpske demokratske stranke i šefa civilne zaštite u Opštinskoj upravi Teslić, uglednog domaćina.


– Ne prejudicirajući motive ovog napada, što je posao istražnih organa, svaki stanovnik naše opštine mogao bi da se zapita šta se to dešava već nekoliko godina u Tesliću, šta je sljedeće i ko je sledeći, te da opravdano strahuje za svoju bezbjednost i za bezbjednost svoje porodice – rekli su SDS Teslić.

Od nadležnih istražnih policijskih i tužilačkih organa očekuju da što prije privedu pravdi počinioce ovog napada, kako bi se među građane vratio mir i osjećaj sigurnosti, kao i povjerenje u rad tih organa.

Atrakcija

  1. Najnovije

Kalendar

« Novembar 2019 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30