Konaković: Zolj zaposlio suprugu, zato SDA "šalovito" piše Istaknuto

Autor  Jul 27, 2019

... SDA ovo piše dva dana nakon što smo saznali da je u ZZO premijer Zolj zaposlio suprugu uz još neke bučne mlade članove stranke

Nakon današnjeg saopćenja SDA u kojem se navodi kako "Kantonalni odbor ove stranke smatra licemjernom politiku koju provodi novi direktor VIK-a Enver Hadžiahmetović, koji je zvonio na sva zvona o "nestranačkom menadžmentu, a čim je zasjeo u fotelju počeo je zapošljavati nesposobne kadrove Naroda i pravde", na svom Facebook profilu oglasio se Elmedin Konaković, predsjednik Naroda i pravde, prenosi Oslobođenje.

"Saračević je jedan od osnivača Naroda i pravde i biće imenovan na jednu od izvršnih funkcija u VIK-u.

https://ba.linkedin.com/…/damir-faruk-sara%C4%8Devi%C4%87-8

 

Obnašao je funkciju člana u NO VIK u periodu kad smo zaustavili višegodišnje redukcije u Sarajevu. Desetine članova Naroda i pravde već obnaša odgovorne funkcije jer nam je to pravo pripalo izbornim rezultatom.

Podsjećam, 30.000 glasova u KS, samo nekoliko mjeseci nakon što smo formirali Narod i pravdu.

Jedina smo stranka koja pored svojih članova na odgovorne funkcije postavlja i nestranačke kadrove. Predstavićemo javnosti sve one koje smo imenovali, nakon sto završimo kompletan proces.

p.s

A saopštenje šalovite SDA?

Tom njenom brojnom korumpiranom dijelu koji vodi procese, jedan je Narod i pravda nesanica, zamislite da napravimo dva?

p.p.s

SDA ovo piše dva dana nakon što smo saznali da je u ZZO premijer Zolj zaposlio suprugu uz još neke bučne mlade članove stranke

U svom saopćenju iz SDA su, između ostalog naveli i da je moguće je da će Konaković istupiti iz Naroda i pravde, osnovati novu stranku i ponovo tražiti povjerenje.

Atrakcija

  1. Najnovije

Kalendar

« Novembar 2019 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30