Dvoje pogunilo: Kombi s radnicima sletio u Vrbas Istaknuto

Autor  Nov 09, 2019

Jedno teretno vozilo u popodnevnim satima sletjelo je s puta u rijeku Vrbas , nedaleko od Banjaluke. U stravičnom slijetanju vozila u rijeku Vrbas, na putu Krupa na Vrbasu – Bočac danas su poginula dva radnika preduzeća “MG Mind”.


U Policijskoj upravi Banjaluka potvrdili su nam da je nesreća u kanjonu Vrbasa prijavljena.

"Radi se da je teretno vozilo sletjelo s puta", rekli su u policiji, navodeći da je na lice mjesta upućena policija.

Prema nezvaničnim i još nepotvrđenim informacijana, navodno je u rijeku Vrbas sletio manji kamion ili kombi sa radnicima jedne privatne firme, prenosi BN,

U stravičnom slijetanju vozila u rijeku Vrbas, na putu Krupa na Vrbasu – Bočac danas su poginula dva radnika preduzeća “MG Mind”, javila je Srpskainfo.
Riječ je o Mlađenu M. i Milanu R., koji su dugogodišnji radnici ovog preduzeća. Oni su se danas sa svojim kolegama vraćali iz Pranjavora, gdje su radili, saznaje Srpskinfo. Išli su kući za Mrkonjić Grad.

Prema nezvaničnim informacijama na putu Krupa na Vrbas – Bočac vozač manjeg kamina, u kojem su se nalazili randici, navodno je krenuo da prestigne vozilo ispred sebe i tada je došlo do kontakta. Nakon toga je vozač kamionića izgubio kontrolu nad vozilom, jer je bio mokar put, te provalio metalnu ogradu i sletio u rijeku Vrbas.

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Tokom slijetanja dvojica radnika su ispala iz vozila. Oni su zadobili tjelesne povrede i prema prvim informacijama nisu životno ugroženi. Život su izgubili vozač i još jedan radnik.

Kako javlja reporter Srpskinfo, na mjesto nesreće upravo su stigli pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice MUP RS, koji će pokušati izvući tijela nastradalih i vozilo.

Atrakcija