“PONIŽAVAMO LJUDE KOJI SU NEŠTO POSTIGLI” Odbornike posvađao prijedlog za gradsko priznanje

Autor  Apr 10, 2019

Članovi kluba Saveza za promjene smatraju da se nagrade i priznanja grada ne bi trebale dijeliti po kako kažu po stranačkoj liniji.

Na sjednici skupštine grada u toku je rasprava o dodjeli aprilskih nagrada, a oni se protive prijedlogu da Zlatni grab grada dobije Ranko Škrbić, inače član SNSD, piše Srpskainfo.com.

– Dokle će se dijeliti nagrade po političkoj liniji. Ja sam mislio da smo lani završili sa takvom praksom. Znate li vi kakav političar trebate biti da dobijete nagradu – rekao je član kluba Saša Lazić.

Slično je poručila i članica kluba Mirna Savić Banjac.

– Bila sam član komisije koja je određivala prijedloge za ove nagrade i bila sam protiv toga da Škrbić bude predložen za nagradu. Na taj način ponižavamo ljude koji su nešto postigli ako se dijelimo po partijiskoj liniji – rekla je Savić Banjac.
I Aleksandar Petković je podržao svoje kolege.

– Nema smisla da se daje nagrada čovjeku koji je uništio zdravstvo u Republici Srpskoj – kazao je Petković.

Gradonačelnik Igor Radojičić je rekao da nema poterebe od muve napraviti medvjeda samo zato što je neko šlan SNSD.

– Ako se ne slažemo oko jednog prijedloga što je normalno i logično ne znači da ostali prijedlozi ne valjaju. Karikirate priču koja je veoma dobra i ove godine imamo izvanredne prijedloge. Više od 20.000 ljudi u Banjaluci ima članaku kartu SNSD da li sve treba isključiti iz mogućnosti da dobiju neku nagradu – kazao je Radojičić.

Atrakcija

  1. Najnovije

Kalendar

« Juni 2019 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30