Članak je filtriran: Subota, 12 Oktobar 2019
Subota, 12 Oktobar 2019 16:02

Nije ubijena Elma već Sumejja D.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo priveli su veći broj osoba s ciljem rasvjetljavanja ubistva koje su jutros u zoru dogodilo u kafani „Kod amidže“ u krugu pijace „Heco“, u sarajevskom naselju Stup, kazao nam je izvor blizak istrazi.

Objavljeno u BiH

 

Elma Ganić demnatovala je da je na nju jutros pucano u sarajevskom naselju Stup, kao što su objavili brojni portali.

Objavljeno u BiH
Subota, 12 Oktobar 2019 09:38

Neposlušnost Čoviću u "šumskom ratu"?!

Vrh HDZ-a BiH pozvao je zastupnike te stranke u Skupštini Hercegbosanske županije da prestanu s aktivnostima koje nisu usuglašene sa Županijskim odborom HDZ-a BiH Hercegbosanske županije.

Objavljeno u Politika
Subota, 12 Oktobar 2019 09:33

Ubijena pjevačica Elma Milano (25)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo priveli su veći broj osoba s ciljem rasvjetljavanja ubistva koje su jutros u zoru dogodilo u kafani „Kod amidže“ u krugu pijace „Heco“, u sarajevskom naselju Stup, kazao  je izvor blizak istrazi.

Objavljeno u BiH
Subota, 12 Oktobar 2019 07:51

Detalji istrage ubistva djevojke u Sarajevu

 

Uviđaj na mjestu ubistva koje se dogodilo rano jutros u sarajevskom naselju Stup, nedaleko od pijace Heco, još traje, a njime rukovodi dežurni tužilac Tužilaštva Kantona Sarajevo.

Objavljeno u BiH
Subota, 12 Oktobar 2019 07:47

Medvedev govori u Skupštini Srbije

Premijer Rusije Dmitrij Medvedev obratiće se u nedjelju, 20. oktobra, na posebnoj sjednici Skupštine Srbije, pišu "Večernje novosti".

Objavljeno u Politika

Američki predsjednik Donald Tramp je odobrio, iako ih za sada nije aktivirao, "vrlo oštre sankcije" Turskoj koja je na sjeveru Sirije pokrenula sveobuhvatnu ofanzivu protiv Kurda, izjavio je u petak američki ministar finansija Steven Mnučin dok UN javlja da je oko 100.000 ljudi raseljeno u tri dana ofanzive.

Objavljeno u Politika
Subota, 12 Oktobar 2019 06:55

Nagrada se ne može oduzeti

Nobelova nagrada ne može biti oduzeta, jer u statutima Nobelove fondacije ne spominje se takva mogućnost, saopšteno je iz Komiteta za književnost Kraljevske švedske akademije nauka.

Objavljeno u Magazin
Subota, 12 Oktobar 2019 06:47

Momak ubio djevojku u Sarajevu

U sarajevskom naselju Stup rano jutros došlo je do pucnjave u kojoj je ubijena jedna ženska osoba.

Objavljeno u BiH