Članak je filtriran: Ponedjeljak, 07 Oktobar 2019
Ponedjeljak, 07 Oktobar 2019 18:27

Bura zbog Zakona o štrajku u RS /video/

U Republici Srpskoj su u proteklom periodu bila svega dva štrajka, što je na nivou statističke greške, rekao je poslanik Partije demokratskog progresa (PDP) u Narodnoj skupštini RS-a Draško Stanivuković.

Objavljeno u Radnički MS

Sahar Tabar, koja ima 21 godinu, globalnu je slavu stekla zbog načina na koji se operirala.

Ova djevojka postala je fenomen u prosincu 2017. godine. Riječ je o Iranki iz Teherana, 21-godišnjoj Sahar Tabar, čije su fotografije tada sve zaprepastile.

Objavljeno u Atrakcije

Iz svadbenog salona Shamballa u Kiseljaku i dalje traže odbjeglog mladoženju koji je prije dva mjeseca najvažniji dan u svom životu proveo upravo kod njih, a koji još nikad nije riješio nastale dugove.

Objavljeno u Atrakcije
Ponedjeljak, 07 Oktobar 2019 17:53

Potpuno ću zbrisati i uništiti ekonomiju Turske

Američki predsednik Donald Tramp zaprijetio je danas da će "potpuno uništiti i zbrisati" tursku ekonomiju, ako Ankara preduzme bilo kakvu akciju koju bi smatrao "prelaskom dozvoljenih granica", nakon što je odlučio da povuče američke snage sa sjeveroistoka Sirije.

Objavljeno u Politika
Ponedjeljak, 07 Oktobar 2019 17:46

Kvadrilaterala Srbija, Turska, BiH i Rusija

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je moguće da iduće godine bude održana kvadrilaterala, odnosno sastanak Srbije, Turske, BiH i Rusije.

Objavljeno u Politika
Ponedjeljak, 07 Oktobar 2019 17:39

Uhapšeno šest radnika kantonalnog MUP-a

Šest lica uhapšeno je u opštini Novo Sarajevo tokom pretresa u Sektoru za administraciju Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Kantona Sarajevo, potvrdila je Srni portparol kantonalnog Tužilaštva Azra Bavčić.

Objavljeno u BiH
Ponedjeljak, 07 Oktobar 2019 17:36

Komšić u Beogradu: Dosta smo se svađali

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić govorio je u beogradskom Media centru u okviru panela pod radnim nazivom "Diplomatski dijalog", koji organizuje Forum za etničke odnose.

Objavljeno u Politika
Ponedjeljak, 07 Oktobar 2019 17:24

Ratovaćemo tamo gdje nam se isplati!

Ići ćemo samo u ratove koji se nama isplate, poručio je predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp.

Objavljeno u Politika
Ponedjeljak, 07 Oktobar 2019 17:05

Erdogan: Autoput BG-SA je projekat mira

Predsjednik Turske Recep Tayyip Erdogan je u obraćanju na Tursko-srbijanskom poslovnom forumu u Beogradu istakao da Turska želi produbiti bilateralne odnose sa Srbijom.

Objavljeno u Politika

Sindikat radnika rudnika FBiH obezbijedio finansijske uslove u cilju poštivanja aktuelnog kolektivnog ugovora do kraja godine te obezbjedio svako postojeće radno mjesto u rudnicima i mislimo da je to odličan rezulatat u pregovorima koje smo vodili u prethodnom periodu i sa Elektroprivrednom BiH i resornim ministarstvom, izjavio je za Radnički media servis Sinan Husić, predjsednik ovog sindikata.

Objavljeno u Radnički MS