Članak je filtriran: Subota, 02 Novembar 2019
Subota, 02 Novembar 2019 21:56

SDA krenula, Nikšić dokumentom uzvratio

Jedina istinita rečenica u saopćenju Nermina Nikšića jeste ona u kojoj priznaje da nije lider bošnjačkog naroda, pa čak ni vlastite stranke, već blijeda marioneta tzv. srednjeg kadra u SDP-u, među kojima su pojedinci proveli period 1992.-1995. u Srbiji i kojima nikada nije ni bio interes da se utvrdi odgovornost Srbije, saopćili su danas iz Asocijacije mladih SDA, želeći zaštiti Izetbegovića od Nikšićeve reakcije.

Objavljeno u Politika
Subota, 02 Novembar 2019 16:15

Snimci posljedica zemljotresa u BiH

Zemljotres koji je u poslijepodnevnim satima pogodio područje centralne Bosne i Hercegovine s epicentrom na planini Vlašić uznemirio je građane koji su istrčali na ulice iz svojih kuća, a zabilježene su i materijalne štete na objektima.

Objavljeno u BiH

Među 13 država EU koje prednjače po odobravanju boravka strancima zbog zapošljavanja, Hrvatska je vodeća s udjelom od čak 90 odsto izdatih prvih dozvola stranim radnicima.

Objavljeno u Radnički MS

Bilo je poprilično haotično, dosta ljudi je istrčalo iz kuća, ali zemljotresi su prirodna pojava, pojasnio je on

Objavljeno u BiH

Njemački grad Dresden proglasio je "nacističko vanredno stanje", odnosno objavio da ima ozbiljan problem sa krajnjom desnicom.

Objavljeno u Politika

Iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda u Sarajevu saopćili su da je danas u 15 sati i 11 minuta registriran jači zemljotres 81 kilometar sjeverozapadno od Sarajeva na području Turbeta.

Objavljeno u BiH
Subota, 02 Novembar 2019 11:33

Izetbegović priznao da je svjesno lagao

U izbornoj kampanji 2018.godine postavio sam Bakiru Izetbegoviću samo jedno pitanje. Pozvao sam ga da odgovori zašto nas je sve lagao i politički se kockao sa genocidom u Srebrenici u reviziji tužbe protiv Srbije, poručio je danas lider SDP-a BiH Nermin Nikšić reagirajući na posljednje medijske istupe predsjednika SDA Bakira Izetbegovića.

Objavljeno u Politika
Subota, 02 Novembar 2019 09:52

Snimci presretnutnih razgovora policije

Otac ubijenog 21-godišnjeg Banjalučanina Davida Davor Dragičevića tvrdi kako ima sve “potrebne dokaze o upletenosti policijskih službenika u ubistvu svog sina te da čekaju sudski postupak na kojem će ih pokazati”.

Objavljeno u BiH
Subota, 02 Novembar 2019 09:28

Nives na kauču

Nives Celzijus je, vjerovali ili ne, obradovala svoje fanove fotografijom s kauča u svom stanu.

Objavljeno u Stars
Subota, 02 Novembar 2019 08:57

Dovršićemo projekat ujedinjene Evrope

Ministar spoljnih poslova Njemačke Hajko Mas apelovao je na evropske zemlje da se ujedine u suočavanju sa globalnim izazovima, kao što su klimatske promjene i migracije.

Objavljeno u Politika