Članak je filtriran: Nedjelja, 08 Decembar 2019
Nedjelja, 08 Decembar 2019 10:07

Bosanka uvozila drogu u bocama čilija

Djevojka iz Sidneja, porijeklom iz BiH, provešće novogodišnje praznike iza rešetaka zbog sumnje da je učestvovala u organizovanom uvozu droge sakrivene u bocama čilija.

Objavljeno u Magazin

Parbati Buda Ravat, koja je imala 21 godinu, pronađena je mrtva zbog udisanja dima u nedjelju ujutro u maloj kolibi za menstruaciju pored porodične kuće u Nepalu, pošto je zapalila vatru da bi se ugrijala.

Objavljeno u Atrakcije

Portal Najdoktor.com objavio je popis najboljih liječnika i stomatologa u RH prema glasovima pacijenata na toj stranici. Ovo je šesta godina objave popisa najboljih dliječnika i liječnica prema izboru pacijenata u Republici Hrvatskoj, objavio je HRT.

Objavljeno u Health media service

Vazduh u Sarajevu i jutros je okarakterisan kao opasan, podaci su stranice “Zrak.ekoakcija”. Indeks kvaliteta vazduha na mjernoj stanici zgrade Ambasade SAD-a u Sarajevu iznosi 392.

Objavljeno u BiH
Nedjelja, 08 Decembar 2019 09:39

SIPA: Pretresi u Hercegovini

Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) pretresli su tri poslovna objekata na području Posušja, Ljubuškog i Širokog Brijega radi pronalaska tragova i predmeta u vezu s organizovanim kriminalom, poreskom utajom ili prevarom, carinskom prevarom, te krivotvorenje službene isprave.

Objavljeno u BiH

SBB ima izvanredan medijatorski kapacitet i ta vrsta politike i ličnosti je najpotrebnija u ovom trenutku u BiH

Objavljeno u Politika