Članak je filtriran: Subota, 02 Februar 2019

Zbog obljube maloljetnog sina po drugi put privedena 46-godišnjakinja sa splitskog područja; Seksualno ga zlostavljala otkako je bio 7-godišnjak?!

Objavljeno u Magazin

Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica baš je ispao amater: nije dobro pregledao/preslušao snimak press konferencije Vučić-Dodik u Beogradu gdje Dodik kaže šta je "ključni razlog" što RS nije u NATO - Lova, prosta lova, 100 % veći budzet za vojsku i NATO usluge u vidu pomaganja investicija i narudzbi za industriju u RS od strane NATO. Toplo mu savjetujemo da pogleda lnik:

Objavljeno u Politika

Blizu 4.500 službenika švedskog Zavoda za zapošljavanje (Arbetsförmedlingen) u srijedu je ostalo bez posla, piše Tellerreport.com

Objavljeno u Radnički MS

Ortoped iz KB-a Dubrava kojeg je prošle godine pacijentica Lana Tovarloža Žugec javno prozvala za neprimjereno ponašanje, što su poslije potvrdili i brojni drugi pacijenti, ostao je bez licence, odnosno dozvole za rad na godinu dana, piše Jutarnji list.

Objavljeno u Magazin

Dvadesetogodišnja Iva Primorac nestala u Mostaru Posljednji put viđena je 31. siječnja u Konzumu na Panjevini u 14:45 sati, prenosi Hercegovina.info. Ukoliko netko ima bilo kakvu informaciju o nestaloj djevojci pozovite na broj 063/802-490.

Atrakcija

Objavljeno u BiH

"Mladić je ubijen u automobilu s više hitaca iz automatske puške'', potvrdilo je glasnogovornik MUP-a HNŽ Ljudevit Marić u izjavi za medije o ubojstvu koje se dogodilo u petak navečer u Mostaru.

Objavljeno u BiH