Članak je filtriran: Nedjelja, 03 Februar 2019

Almira Delibegović Broome rođena je Tuzlanka sa adresom u Škotskoj. Jedna je od neslužbenih ambasadorica Bosne i Hercegovine u svijetu, ali i jedina Bosanka koja se može pohvaliti titulom kraljevske zastupnice u Velikoj Britaniji. Danas je 'Queen's Counsel' u najpoznatijoj advokatskoj komori za komercijalno pravo u Edinburghu, a ovo je njena priča...

Objavljeno u BiH

Sinovi voze skupocjene automobile čija je vrijednost 40.000, odnosno 55.521 KM

Objavljeno u BiH

U predizbornoj kamapanji su se obećavale veće plate. Iste poruke od predsjedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine su stigle i kasnije, a prema najavam vlasti prosječna plata bi mogla porasti za blizu 120 KM i iznosti 1.000 maraka. Građani kažu da je to olakšanje, ali ne i trajno rješenje.

Objavljeno u Radnički MS

Poslao sam e-mail zastupnicima Skupštine KS da se sazove hitna sjednica, jer građanima je potrebna materijalna pomoć zbog šteta koje je prouzrokovalo nevrijeme, kazao je Čelik

Objavljeno u BiH

"Da se kvalitetno očisti rajon Nadin-Škabrnja, ako treba dva dana neka se radi i neka se cele noći gađa i očisti Nadin i Škabrnja, da Benkovačka brigada promrda svoj oklopni bataljon prema Škabrnji i da se to zbriše..."

Objavljeno u Politika

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je večeras da umanjivanje broja žrtava ustaškog sistema logora smrti Jasenovac, koje vrše pojedini hrvatski autori, ima za cilj da umanji ovo stradanje koje po karakteru predstavlja genocid.

Objavljeno u Politika
Nedjelja, 03 Februar 2019 13:53

20-godišnja Iva pronađena živa i zdrava

20-godišnja djevojka iz Mostara Iva Primorac pronađena je živa i zdrava, piše Hercegovina.info

Objavljeno u BiH

U centru Podgorice eksplodirao je danas automobil, a jedna osoba je teško povrijeđena, javlja RTCG.

Objavljeno u Magazin

Miroljub Petrović, šarlatan koji je varao ljude da može da ih izliječi od najtežih bolesti, izbjegavao je susrete sa svojim pacijentima i kupcima tinktura, krijući se iza svojih saradnika.

Objavljeno u Magazin

Intenzivne padavine u narednim danima mogle bi prouzročiti dostizanje nivoa vodostaja rijeka pri kojem počinje obavještavanje o poplavama, javlja FTV.

Objavljeno u BiH