Članak je filtriran: Ponedjeljak, 04 Februar 2019

Zašto nas Hollywood mrzi? U serijama Hrvate prikazuju kao nasilnike, silovatelje i koljače, a našu zemlju kao zabit u kojoj se muče ljudi, krvnici odrubljuju glave..

Objavljeno u Magazin

Aktiviran je MAP - da li su svi akteri političkog života prepoznali značaj u tome?

Objavljeno u BiH

Kina hapsi studente koji su ustali za radnička prava / Aktivisti kažu da poslodavci imaju ono što čini „stabilno poslovno okruženje”, a to su niska cijena rada, gušenje štrajkova i nepostojanje drugih načina da se radnici bore za sebe

Objavljeno u Radnički MS

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će u četvrtak, 7. februara, započeti kampanju “Budućnost Srbije” u okviru koje će posjetiti svih 29 okruga u Srbiji kako bi građanima predstavio postignute rezultate, kakvi su dalji planovi i da čuje njihove primjedbe.

Objavljeno u Politika

Svjetska zdravstvena organizacija s Međunarodnim udruženjem za borbu protiv raka svakog 4. februara obilježava Svjetski dan borbe protiv raka.

Objavljeno u Magazin
Ponedjeljak, 04 Februar 2019 22:15

RS ozbiljno ide u zabranu rada nedjeljom

Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Dragica Kovač danas je u Banjaluci tokom sastanka sa predsjednikom Sindikata trgovine, turizma, ugostiteljstva i uslužnih djelatnosti Srpske Goranom Savanovićem istakla da bi pitanja u vezi sa uvođenjem neradne nedjelje trebalo da razmatraju svi relevantni subjekti kako bi dogovor bio postignut.

Objavljeno u Radnički MS
Ponedjeljak, 04 Februar 2019 19:40

SDA bi da bez plata ostavi 11.000 radnika u KS

Sindikati obrazovanja i zdravstva u Kantonu Sarajevo kažu da imaju odgovor ukoliko im ne budu isplaćene plate.

Objavljeno u Radnički MS

Putem Službe za besplatnu pravnu pomoć Saveza sindikata Republike Srpske prošle godine sačinjeno je 68 tužbi protiv poslodavaca, kojima je obuhvaćeno 114 radnika, čiji je ukupan iznos potraživanja oko 337.000 maraka.

Objavljeno u BiH

Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica izjavio je danas u Istočnom Sarajevu da će se ta stranka odazvati zvaničnom pozivu SNSD-a /za zajedničko učešće u vlasti na nivou BiH/, ukoliko do njega dođe, jer su SDS-u na prvom mjestu interesi Srpske.

Objavljeno u Politika

Na sastanku će biti analizirana politička situacija u Bosni i Hercegovini

Objavljeno u Politika