Članak je filtriran: Četvrtak, 07 Februar 2019

Denis Mrnjavac, Vedran Puljić, Dženan Memić, njihovi roditelji ...

Objavljeno u Politika

Nakon oslobađanja od komunizma, kada sam bio progonjen od strane tajne komunističke policije poznate kao Udba, samo zato što sam se družio sa grupom mladića i djevojaka koji su javno ispovijedali svoju vjeru tako što su išli u džamije i organizirali omladinska sijela, vjerovao sam da sigurnost kao tema života u ovom gradu više nikad neće biti u mom fokusu interesovanja.

Objavljeno u BiH

Kolegij sekretarijata Parlamentarne skupštine BiH neće moći provjeravati diplome državnih službenika i namještenika, stav je Agencije za zaštitu ličnih podataka BiH, objavio je NAP

Objavljeno u Politika

Mi nećemo biti ni dio duboke izdajničke politike koja plete svoju mrežu već duže vrijeme, dio politike koja u otvorenim neprijateljima ove države ne vidi nikakav problem. I tačno je, mi smo udruženi patriotski poduhvat. Time se ponosim, ističe član Predsjedništav BiH i lider DF-a Željko Komšić u razgovoru za Oslobodjenje.

Objavljeno u Politika

Bivša guvernerka okruga Bombinjas u brazilskoj državi Santa Katarini, Ana Paula da Silva, privukla je pažnju javnosti tokom sjednice skupštine tog regiona. Njeni politički i društveni stavovi nisu toliko izazvali pažnju javnosti, koliko izbor popularne Paulinje, pošto se na zasjedanju pojavila u crvenoj haljini sa, malo je reći, dubokim dekolteom.

Objavljeno u Magazin

Pokušavam živjeti zdravo koliko mogu. Putujući svijetom, to nije lako ali pokušavam zadržati svoju rutinu

Objavljeno u Magazin

Voditeljicu Deu Đurđević je nekoliko sati operisao profesor, doktor Marko Bumbaširević koji je u jutarnjim časovima došao na VMA

Objavljeno u Magazin
Četvrtak, 07 Februar 2019 16:01

Formirana međunarodna komisija za Srebrenicu

Vlada Republike Srpske imenovala je članove dvije međunarodne komisije i to za stradanje Srba u Sarajevu od 1991. do 1995. godine i stradanje svih naroda u i oko Srebrenice u periodu od 1992-1995. godine, objavile su Nezavisne novine.

Objavljeno u BiH

Policijska uprava Konjic traga za osobom Edin Gačić zbog sumnje da je izvršio ubistvo, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegovačko – neretvanskog kantona.

Objavljeno u BiH

Oko pedeset radnika Željezare Zenica okupilo se danas ispred direkcije ovog preduzeća kako bi izrazili nezadovoljstvo sporim procesom prodaje imovine i neuvezivanjem radnog staža za preostale radnike.

Objavljeno u Radnički MS