Članak je filtriran: Petak, 08 Februar 2019

Predsjedništvo Kantonalnog odbora Socijaldemokratske partije (SDP) Tuzlanskog kantona održalo je večeras sjednici u proširenom sastavu.

Objavljeno u Politika

Nova američka kongresnica Alexandria-Ocasio Cortez, koja je i prije nego je ušla u Kongres postala zvijezda među demokratima - i omražena među republikancima - ponovo je postala viralna zbog svog nastupa na Kongresnom odboru za nadzor.

Objavljeno u Atrakcije

Premijer RS Radovan Višković rekao je u Trebinju da niti je provjerio niti će provjeravati diplomu Petra Đokića, ministra energetike.

Objavljeno u Web atrakcije dana

Ako je suditi prema zvaničnim podacima, opštine Velika Kladuša i Orašje su najfrekvetnije opštine u Bosni i Hercegovini. Iz susjedne Hrvatske se dolazi u šoping avanture i pri tome se kupuju ama baš sve, jer je jeftinije nego kod komšija.

Objavljeno u Web atrakcije dana

On je dodao da je hirurgija veoma važna, ruka je nezamjenljiva, a posebno je važno za jednu mladu osobu da bi mogla normalno da živi

Objavljeno u Web atrakcije dana

Društvenom mrežom Facebook vrlo brzo proširio se viralni video koji je izazvao oduševljenje u državama bivše Jugoslavije.

Objavljeno u Web atrakcije dana

Prosječna težina pilića koji se tove isključivo za potrebe ishrane, odnosno brojler pilići, raste iz godine u godinu, a u javnosti se stalno vodi polemika o razlozima.

Objavljeno u Web atrakcije dana

Pjevačica Emina Jahović nasmijala je čitav svijet jer se nenadano našla na poznatoj stranici punoj šaljivih fotografija i snimaka, a koju prati skoro 50 miliona ljudi!

Jedna njena reakcija poslužila je kao inspiracija za fotografiju sa smiješnom porukom, a zanimljivo je to da je Emina prva balkanska zvijezda kojoj je pošlo za rukom da osvane na ovoj popularnoj stranici.


Emina se drži za glavu, a uz tu njenu reakciju slijedi i šaljiv opis:

“Ja kad je moja majka neprijatna prema osobi koja samo pokušava da radi svoj posao“, a dodatni komentar koji se nadovezuje na sliku glasi: “Ne poznajem ovu ženu“.

Atrakcija.net / Haber

Objavljeno u Web atrakcije dana

Jedan od najvećih aviona na svijetu uskoro će krasiti dvorište najvećeg hotela u Beneluxu, koji je smješten na periferiji Amsterdama.

Objavljeno u Atrakcije

Torbe, mobiteli, medicinska oprema, lončanice s biljkama - sve što nije prikovano za pod krade se po njemačkim bolnicama, pokazalo je istraživanje po kojemu godišnje štete iznose milijune eura.

Objavljeno u Atrakcije