Članak je filtriran: Nedjelja, 10 Mart 2019

Baner sa reklamom Euroblica - Danas u Euroblicu poklon knjiga i vežbanka "Njemački za klince" ... Ovo se zove preventivno djelovanje: neka nam djeca budu svjesna gdje će završiti. Ili ti: roditelji, nemojte ponavljati vlastite greške,.učite djecu na vrijeme gdje treba da završe.

Objavljeno u Atrakcije

Predsjednik Poljske Vladislav Sikorski, predsjednik SAD Hari Truman i predsjednik Francuske Šarl De Gol svojevremeno su odlikovali đenerala Dragoljuba Dražu Mihailovića, antifašistu, komandanta Kraljevske vojske u otadžbini, prenijeo je RTRS.

Objavljeno u Politika

Vlada Brčko distrikta BiH na drugom nastavku 58. redovne sjednice  je usvojila prijedlog Nacrta Zakona o radu Brčko distrikta BiH, ali u medijima i ne možete naići na vijesti reakcije o tome.

Objavljeno u Radnički MS

Podsjećaju kako su jasno poručili da u cijelosti podržavaju pismo kojim je Hrvatska biskupska konferencija izrazila duboko neslaganje s odlukom Katoličke crkve u Koruškoj te ocijenila da uskraćivanje mogućnosti molitve za žrtve te velike tragedije hrvatskog naroda znači nepoštivanje žrtve i gubitak osjećaja za patnju nedužnih, izvještava Hina.

Objavljeno u Politika

Kovačević, inače, blizak saradnik Milorada Dodika, predsjedavajućeg Predsjedništva BiH je na svom nalogu na Twitteru ostavio komentar da se srami onoga što se danas dešavalo u gradu na Drini, piše Fokus.ba

Objavljeno u Politika

Nacrt godišnjeg nacionalnog programa BiH 2018-2019. godine za NATO naći će se sutra, peti put, na stolu Vijeća ministara BiH i najvjerovatnije će opet biti skinut sa dnevnog reda, pišu Nezavisne.

Objavljeno u BiH
Nedjelja, 10 Mart 2019 23:20

Poznata hostesa je palila automobile!

Naida Karić, koja je zajedno još s tri osobe danas privedena u Tužilaštvo Kantona Sarajevo zbog sumnje da je povezana s paljevinom četiri automobila u sarajevskom naselju Dobrinja, poznata je hostesa Naida Leis Karić, piše Avaz

Objavljeno u BiH

Iz Ambasade Sjedinjenih Američkih Država i Velike Britanije stigle su reakcije na današnje okupljanje pripadnika Ravnogorskog četničkog pokreta u Višegradu.

Objavljeno u BiH

Zagovornici politika mržnje i podjela redovno završavali na smetljištu historije, kaže Nikšić u saopćenju.

Objavljeno u BiH

Tri godine trebalo je poznatim glumcima Reneu Bitorajcu i Branku Đuriću od ostvare životni san i upuste se u poduzetničke vode te otvore kazalište Luda kuća. Toliko je trajalo dobivanje svih mogućih dozvola i uređenje bivšega zagrebačkog kina Mosor. I, naravno, dizanje kredita uz koji su u taj projekt uložili i svoj novac, piše Lider

Objavljeno u Magazin