Članak je filtriran: Subota, 02 Mart 2019
Subota, 02 Mart 2019 23:07

Da nije malo čudno ...

Da nije malo čudno da Denis Bećirević nije saopćenje odaslao u svoje ime već mu ga je morala napisat, odaslati i potpisati stranka?!

Atrakcija

Objavljeno u Politika

Socijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine najoštrije osuđuje nelegitiman i licemjeran pokušaj imenovanja prof. dr. Denisa Bećirovića za zamjenika predsjednika Kluba Bošnjaka u Domu naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine. Zbog toga, obavještavamo javnost da je ovo još jedan nekorektan potez SDA, koji je izveden bez bilo kakvog znanja, pristanka i odobrenja Bećirovića i SDP-a BiH, saopćeno je iz SDP BiH.

Objavljeno u Politika

NK Osijek izbacio je mladog reprezentativca Petra Bočkaja iz kluba nakon telefonske sjednice, piše službena stranica kluba.

Objavljeno u Atrakcije

Općinski sud u Sarajevu odbio je kao neosnovan tužbeni zahtjev tužitelja Bakira Izetbegovića, Sabine Berberović i Lejle Akšamije protiv Milorada Dodika radi klevete, prenosi Srna.

Objavljeno u BiH

U Demokratskoj fronti (DF) se još dvoume da li da uđu u vlast, odnosno u koaliciju sa SDA, pišu Nezavisne novine.

Objavljeno u Politika

Zvijezde se na sve moguće načine trude izgledati što bolje na popularnom crvenom tepihu. Poznate ličnosti prolaze ekstremne zahvate da bi bile spremne besprijekornog izgleda prošetati crvenim tepihom na dodjeli Oscara.

Objavljeno u Atrakcije

Napućene usne, iskrivljene kičme, "belfieje" i slično zamijenio je najnoviji trend raširenih bedara za vrijeme snimanja fotografija za društvene mreže.

Objavljeno u Atrakcije

Ovih dana pokrenut je sudski postupak kako bi Velić trajno ostao na Sokocu, a što će zavisiti i od iznalaženja sredstava koja će se morati uplatiti Zavodu na Sokocu. piše Avaz.

Objavljeno u BiH

Nova Madonnina glazbena suradnica na novom albumu je brazilska egzotična zvijezda Anitta koja na svom posljednjem video uratku "twerka" u topelsu.

Objavljeno u Stars

Der Čaba (39) plaćenik iz Čantavira, osumnjičen da je u beogradskom naselju Banovo brdo ubio Nebojšu Markovića, uhapšen je u sinoć u Pragu (Češka Republika).

Objavljeno u Magazin