Članak je filtriran: Četvrtak, 07 Mart 2019

“Moramo politiku da socijalizujemo i činimo je humanom. Trka za novcem i profitom uništila je mnoge naše vrijednosti”

Objavljeno u Politika

Njemačka kancelarka Angela Merkel odbila je da "provocira" Rusiju u Kerčkom moreuzu, piše agencija "Blumberg", pozivajući se na tri izvora upoznata sa tokom pregovora.

Objavljeno u Politika

Svi smo mi David Copperfield: Reakcija Lejlje Zvizdić na Sindikalnu potrošačku korpu

Objavljeno u Radnički MS

Fuad Fočo / Facebook: Elektroprivreda, Telemach, Toplane, OKI nije moguće platiti bankovnom karticom ! Može li neko objasniti ZAŠTO ?

Objavljeno u Magazin

U sektoru trgovine, koji zapošljava 37 hiljada ljudi, nedjelja će se, kroz predloženo zakonsko rješenje, proglasiti neradnom, saopšteno je iz Vlade Crne Gore.

Objavljeno u Radnički MS
Četvrtak, 07 Mart 2019 19:23

Oglasio se Konaković "o novoj vladi KS"

Poslije  objve Hayat.ba da bi Kanton Sarajevo mogao dobiti novu vlast, a i premijera, komentarom na FB  se oglasio Elmedin Konaković. Evo šta je napisao:

Objavljeno u BiH

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić zakazao je za petak sjednicu Savjeta za nacionalnu bezbjednost, prenose beogradski mediji.

Objavljeno u Politika

Također, na zajedničkim, tematskim sjednicama bi trebalo biti razmatrano šest inicijativa ranije upućenih Vladi i oba doma Parlameta, a koje se odnose na direktno uključivanje socijalnih partnera u izradu zakonskih prijedloga, prenijeo je Haber.ba

Objavljeno u Radnički MS
Četvrtak, 07 Mart 2019 16:29

Hayat tvrdi: Nova vlast u KS

Kako saznaje Hayat.ba promjena i rekonstrukcija vlasti u Kantonu Sarajevo je u završnoj fazi. Nova koalicija bit će okopljena oko SDA, a u Skupštini kantona imat će 21 ruku.

Objavljeno u BiH

Moskva negira pisanja prištinskih medija da su se, navodno, Rusija, Francuska i SAD dogovorile o priznanju nezavisnosti Kosova, izjavila je portparol Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova, prenosi Srna.

Objavljeno u Politika