×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 45

Članak je filtriran: Srijeda, 10 April 2019

Čović je nakon satstanka sa Izetbegovićem u Mostaru jasno stavio da znanja da Komšić i DF ne postoje za njega: on ih vidi kao dio SDA. I ništa više.

Objavljeno u Politika

Zbog ekpanzije stanogradnje, građevinski radnici su jedno od najtraženijih zanimanja posljednjih godina u Trebinju, a već decenijama u trebinjskim srednjim školama se ne školuju zidari, tesari, armirači i druge zanatlije.

Objavljeno u Radnički MS

Iako je na pragu šeste decenije, za nju često mnogi govore da izgleda mlađe. Međutim, poznata pjevačica, svojim novim izgledom razočarala je mnoge obožavaoce. Do nedavno su se pitali da li Gven Stefani dobar izgled duguje genetici ili estetskom hirurgu. Većina sada smatra da je u pitanju ovo drugo.

Objavljeno u Stars

Njemačko ministarstvo odbrane procjenjuje da će gotovo devet milijardi evra koštati da zadrži svoju staru flotu od 93 borbena aviona "Tornado", koji treba da lete do 2030. godine, navodi se u povjerljivom dokumentu koji je ove nedjelje dostavljen njemačkim poslanicima.

Objavljeno u Svijet

Evropski komesar za susjedsku politiku i pregovore o proširenju Johanes Han izjavio je, prilikom posjete Atlanskom savjetu u Vašingtonu, da su evropske integracije Zapadnog Balkana "zajednički cilj sa obje strane Altantika".

Objavljeno u Region

Njemačka kancelarka Angela Merkel postavila je tri uslova za odlaganje izlaska Velike Britanije iz Evropske unije, do kojeg će najverovatnije doći.

Objavljeno u Magazin

Na drugoj današnjoj sjednici Zastupničkog doma Federalnog parlamenta, odobrene su odluke o prihvatanju zaduženja na osnovu dva ugovora o zajmu između Bosne i Hercegovine i Evropske banke za obnovu i razvoj.

Objavljeno u BiH

Odbornici Skupštine grada Banjaluka prihvatili su danas Nacrt rebalansa ovogodišnjeg budžeta od 144.370.000 KM, što je za 10,5 miliona KM ili 7,8 odsto više nego planirani budžetski iznos.

Objavljeno u BiH

Australijskom dvadesetšestogodišnjaku, milioneru Metju Lepreu, koji je nedavno tražio privatnog asistenta koji bi sa njim putovao po svijetu i za to primao platu u iznosu od nestvarnih 28.000 australijskih dolara (oko 17.740 evra), na konkurs je prostiglo čak 40.000 prijava, kao i mnoštvo ponuda za brak.

Objavljeno u Atrakcije

Izbori za predsjednika SDP-a BiH bit će raspisani 25. maja, a pravo glasa ima 45.000 članova stranke koji će glasati po principu jedan član - jedan glas.

Objavljeno u Politika