×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 45

Članak je filtriran: Ponedjeljak, 15 April 2019

Vrh tornja katedrale Notr Dam je srušen u velikom požaru koji je izbio u ponedjeljak uveče.

Objavljeno u Magazin

Ministarstvo pravde SAD saopštilo je da očekuje da će izvještaj Roberta Mulera o istrazi ruskog miješanja u predsjedničke izbore biti objavljen u četvrtak ujutru.

Objavljeno u Svijet
Ponedjeljak, 15 April 2019 20:08

"Narednih sat i po biće presudno"

Portparol vatrogasne jedinice u Parizu rekao je Rojtersu da je sljedećih sat i po vremena "presudno" kako bi se utvrdilo da li se požar može zadržati.

Objavljeno u Magazin

Strašan požar zahvatio je u ponedjeljak navečer parisku katedralu Notre Dame i srušio zvonik najposjećenijeg povijesnog spomenika Europe, što je užasnulo cijelu zemlju. Nitko nije ozlijeđen u požaru, rekao je državni tajnik u ministarstvu unutarnjih poslova Laurent Nunez.

Objavljeno u Magazin

Ona je navela da su već viđene neke situacije i dokaze i ljude i sve što je bilo potrebno da se dogodi određen proces i adekvatna kazna, pa je to izostalo.

Objavljeno u BiH
Ponedjeljak, 15 April 2019 19:58

(video) Poljoprivrednici nisu bitni politici

vidjeli od IPA fondova koji su omogućeni Bosni i Hercegovini. Iz Delegacije EU u BiH nam kažu da je naša zemlja nekoliko godina gubila desetine miliona eura zbog nedostatka strategija na nivou cijele zemlje, u sektorima kao što su energetika, okoliš i poljoprivreda, te ruralni razvoj.

Objavljeno u Radnički MS

Rajanu Rejnoldsu (42) se u Rovinju pridružila i supruga, popularna glumica Blejk Lajvli (31).

Objavljeno u Stars

Izraelska startap kompanija čija letjelica bez posade nije uspjela bezbjedno da sleti na Mjesec, najavila je da će organizovati drugu misiju i ponovo poslati svemirski brod na taj put.

Objavljeno u Atrakcije

Početni optimizam da bi formiranje novog saziva Savjeta ministara BiH moglo biti rutinska stvar splasnuo je nakon što su zainteresovane strane počele da postavljaju različite i međusobno neprihvatljive uslove.

Objavljeno u Politika
Ponedjeljak, 15 April 2019 19:52

Pokrenuta istraga o uzroku požara u Notr Damu

Parisko tužilaštvo pokrenulo je istragu o požaru koji je večeras izbio u srednjevekovnoj katedrali Notr Dam u Parizu.

Objavljeno u Magazin