Članak je filtriran: Srijeda, 17 April 2019

Uspjeli su dokazati da se mozak može još satima održati na životu nakon što se odvoji od tijela što postavlja nova pitanja o smrtnosti.

Objavljeno u Atrakcije

Fahrudin Radončić, predsjednik Saveza za bolju budućnost, komentirao je za Avaz TV najave Milorada Dodika da bi mogao preuzeti Ministarstvo sigurnosti Bosne i Hercegovine.

Objavljeno u Politika

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik i član Predsjedništva Šefik Džaferović informisali su danas u Sarajevu potpredsjednika Turske Fuata Oktaja da je BiH pronašla konsenzus o sveobuhvatnoj trasi autoputa Sarajevo-Beograd.

Objavljeno u BiH

Ministar odbrane Aleksanadar Vulin izjavio je da želi da vidi kajanje kod onih koji su bombardovali SR Jugoslaviju.

Objavljeno u Region

Iz komunizma ne vučemo samo jugonostalgiju, nego i brojne karakteristike političkog života, poput jednomulja, koje su se primile i u višepartijskom sistemu. Istovremeno se izgubila odgovornost prema narodu, a dobili smo više straha i mogućnost bržeg ličnog uspjeha u politici.

Objavljeno u BiH

Na estradi je otpočeo novi estradni rat nakon što je pjevačica Katarina Sotirović prozvala Daru Bubamaru da je kopira, a sada je stigao i Darin odgovor na prozivke.

Objavljeno u Stars
Srijeda, 17 April 2019 18:48

Uhapšen napadač na Dragana Bogdanića

Ilija Pavlović, koji je osumnjičen da je pretukao predsjednika Opštinskog odbora SNSD-a Teslić Dragana Bogdanića, uhapšen je danas u 18 časova.

Objavljeno u BiH

Predsjedništvo BiH je zadužilo Ministarstvo vanjskih poslova BiH da uputi protestnu notu Republici Hrvatskoj zbog aktivnosti i postupaka Sigurnosno-obavještajne agencije Republike Hrvatske prema državljanima Bosne i Hercegovine prilikom njihovog boravka ili tranzita kroz Republiku Hrvatsku, saopšteno je nakon sjednice.

Objavljeno u BiH

Bivši predsjednik Perua Alan Garsija preminuo je danas nakon što je pucao sebi u vrat kada je policija došla da ga uhapsi.

Objavljeno u Svijet

Kandidat turske opozicione Republikanske narodne partije (DŽHP) Ekrem Imamoglu proglašen je danas za gradonačelnika Istanbula nakon što je zvanično okončano prebrojavanje glasova.

Objavljeno u Svijet