Članak je filtriran: Četvrtak, 18 April 2019

Žena je pronađena u kući, koja je u šumi i prilično udaljena od drugih u ovom mjestu, dok je njen brat pronađen ispred kuće.

Objavljeno u BiH

Nataša svoju majku Miru rijetko pokazuje u javnosti, što je prava šteta, jer izgleda fenomenalno. Mama sestara Bekvalac Dragane, Kristine i Nataše je takođe plavuša i vitke građe, a oni koji je poznaju kažu da vedrinom i pozitivnim duhom oduševi svakog ko je upozna.

Objavljeno u Stars

Maja Berović je već 13 godina sa jednim muškarcem, Alenom Dragosavom, sa kojim se ne pojavljuje često u javnosti, a sada je otkrila detalje svog ljubavnog života.

Objavljeno u Stars

U Šumskom gazdinstvu “Vučevica” u Čajniču, radnici su mjesecima tajno prisluškivani i nezakonito snimani, a snimke je tadašnji direktor ŠG Neđo Mašić, kadar SNSD pod Dodikovom zaštitom, koristio za ucjene i trgovinu foteljama.
Potvrdilo je to više izvora Srpskainfo iz lokalne zajednice, sindikata i šumarskih krugova. Uz ovu aferu, Mašić je odgovoran i za milionske gubitke i isporučivanje oblovine firmama za koje se unaprijed znalo da ih neće platiti.

Objavljeno u BiH
Četvrtak, 18 April 2019 20:17

Rusija upozorava na "zloglasni plan A"

Ministarstvo spoljnih poslova Rusije ukazalo je na to da se intenziviraju napori da se integrišu oblasti naseljene Albancima na Balkanu.

Objavljeno u Svijet

Generacijama je naš "kućni" prijatelj, jer su njegov odlazak na Evroviziju početkom sedamdesetih godina prošlog vijeka pratile babe nam i djedovi. Iako su neki od nas bili pankeri, krajem osnovne škole shvatili smo da naizust znamo sve njegove pjesme. Naprosto, ploče koje je snimao bile su i, u većini slučajeva, ostale dio inventara roditeljskih nam stanova.

Objavljeno u Stars

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je da niko ne treba da se plaši rezervne policije i da bi bilo dobro da i Federacija BiH (FBiH) formira jedan takav sastav.

Objavljeno u Politika

Privremena drvena katedrala mogla bi biti izgrađena ispred crkve Notr Dam u Parizu, koja je izgorjela u ponedjeljak, dok traje obnova.

Objavljeno u Magazin

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da će sa papom Franjom 26. aprila u Vatikanu razgovarati u formatu sastanaka predsjednika država budući da Vatikan, kao država, ima određene uticaje na globalnom nivou u vezi sa politikom koja se vodi u svijetu.

Objavljeno u Politika

Momak Rade Manojlović Haris Berković navodno je zapao u ogromne kockarske dugove, zbog čega i ona preživljava pravu dramu. Naime, njemu su navodno za vratom zelenaši kod kojih se zadužio, pa mu sada prijete brutalnim batinama ukoliko im ne vrati pare, prenosi Kurir.rs.

Objavljeno u Stars