Članak je filtriran: Petak, 19 April 2019
Petak, 19 April 2019 21:01

"Niko ničim ne može da nas razdvoji"

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je večeras okupljenima iz svih krajeva Srbije i okruženja što su došli na miting i rekao da su pokazali da ma koliko Srbi problema imaju, jedinstvo srpskog nacionalnog korpusa niko ne može da uništi.

Objavljeno u Politika

Važno je da znamo da budućnost Srbije podrazumijeva mir, među nama i sa narodima s kojima dijelimo ovaj balkanski prostor. Da razmirice riješavamo pregovorima, kazao je danas predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik prilikom obraćanja na mitingu "Budućnost Srbije" u Beogradu.

Objavljeno u Magazin

Na skupu u okviru kampanje "Budućnost Srbije", koji se danas održava u glavnom gradu, prisutno je između 140. 000 i 150. 000 ljudi, izjavio je načelnik Policijske uprave za grad Beograd Milan Stanić.

Objavljeno u Magazin
Petak, 19 April 2019 19:04

MITING U BEOGRADU

19.25. Dodik na mitingu: Vidiću sa Vučićem za miting u RS

Objavljeno u Magazin

Kosovska policija na administrativnom punktu Končulj između centralne Srbije i Kosova i Metohije danas nije dozvolila prolazak nekoliko stotina Srba u deset autobusa, koji su krenuli u Beograd na miting "Budućnost Srbije".

Objavljeno u Region

Da se greške mogu potkrasti baš svima dokazuje upravo ovaj propust iz "Igre prijestola", planetarno popularne serije u koju su uložene stotine miliona dolara.

Objavljeno u Atrakcije

Ispred zgrade Doma Narodne skupštine, večeras u 18.30 izvođenjem himne zvanično je počeo skup predsjednika Srbije Aleksandra Vučića "Budućnost Srbije", a ogromnom broju okupljenih iz cjele zemlje prva se obratila premijerka Ana Brnabić.

Objavljeno u Magazin
Petak, 19 April 2019 18:37

Britni Spirs se povlači sa scene

​Nakon gotovo 20 godina uspješne pjevačke karijere pop-princeza Britni Spirs navodno se trajno povlači iz svijeta muzike.

Objavljeno u Stars
Petak, 19 April 2019 18:23

Za brži transport 90 miliona dolara

Svjetska banka odobrila je regionalni projekat olakšavanja trgovine i transporta na zapadnom Balkanu, vrijedan 90 miliona dolara, sa posebnim fokusom na uklanjanju nefizičkih barijera i skraćenju čekanja na granici, izjavio je danas šef Kancelarije Svjetske banke u Srbiji Stiven Ndegva.

Objavljeno u Region

Osnovnom Sudu Brčko distrikta jutros je nepoznato lice uputilo nove prijetnje koje se odnose na bezbjednost Suda, a sudski radnici su evakuisani dok se ne utvrdi tačnost dojave, potvrdio je portparol brčanske Policije Halid Emkić.

Objavljeno u BiH