Članak je filtriran: Petak, 05 April 2019

Nermin Nikšić, lider Socijaldemokratske partije prokomentarisao je Sporazum o konstituiranju većina koji su danas potpisali SDA i DF rekavši da nije “čovjek koji će lamentirati nad tim” te da će vrijeme pokazati ko je bio u pravu.

Objavljeno u Politika

Predstavnici SDA i DF jutros su zvanično potpisali principe budućeg djelovanja.

Objavljeno u Politika

Univerzitet u Mariboru i kompanija SAB-LS potpisali su u danas u Mariboru ugovor o lansiranju prvog slovenačkog nano-satelita u orbitu.

Objavljeno u Atrakcije

 U naselju Otes kod Sarajeva u poslijepodnevnim satima pronađeno je beživotno tijelo jedne osobe. Prema nezvaničnim informacijama sumnja se da je počinjeno ubistvo.

Objavljeno u BiH

U Opštoj bolnici u Subotici, na Odeljenju psihijatrije, pacijent je napao drugog pacijenta i nanio mu teške tjelesne povrede, a incident je okvalifikovan kao pokušaj ubistva.
Kako “Blic” saznaje, napadaču je određen pritvor i sproveden je u Specijalnu zatvorsku bolnicu.

Objavljeno u Atrakcije

Dara Bubamara ne odustaje od toga da zadrži svoju liniju na kojoj je vrijedno radila, pa je to pokazala na Instagramu.

Objavljeno u Stars

Folk pjevačica Sandra Afrika u drugom je stanju, a lijepu vijest još uvijek krije, dok je informacija pronašla put do javnosti.

Objavljeno u Stars

Sporazum sa kosovskim Albancima, suživot i politika pomirenja jedina su moguća rješenja za Srbiju, izjavio je FoNetu predsjednik Pokreta slobodnih građana, Sergej Trifunović.

Objavljeno u Politika

Predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović smatra da je veoma dobro što je ta stranka danas potpisala sporazum o konstituisanju parlamentarnih većina sa Demokratskom frontom, koja predstavlja četvrtu grupu građana i birača, one što se ne svrstavaju ni kao Bošnjaci, ni Hrvati ni Srbi.

Objavljeno u Politika

Vrijeme u cijeloj Hrvatskoj ovoga petka sve je samo ne proljećno.

Objavljeno u Magazin