×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 45

Članak je filtriran: Utorak, 09 April 2019

Uz 423.000 nezaposlenih bh. građana, na biroe za zapošljavanje u našoj zemlji prijavljeno je i više do 460 stranih državljana, podaci su kantonalnih i entitetskih službi.

Objavljeno u Radnički MS

Oglas koji je prošle nedjelje na svojoj Facebook sranici objavio mjesni odbor Sestrunja izazvao je pomamu i prijave pljušte sa svih strana, prenose hrvatski mediji.

Objavljeno u Atrakcije

Glumici iz serije "Smolvil" prijeti do 40 godina zatvora, a presuda će biti izrečena u septembru.

Objavljeno u Stars

Kim Kardašijan nedavno je otvoreno govorila o tome kako je, dok je još bila tinejdžerka, prekršila zakon sa svojom sestrom Kloe Kardašijan. Naime, njih dvije su prije nekoliko godina ukrale naočare iz prodavnice Dior.

Objavljeno u Stars

Na sutrašnji dan davne 1912. godine, na svoj prvi i jedini put otisnuo se slavni Titanik, u tom trenutku najveći i najskuplji brod ikada, a niko nije mogao ni da nasluti katastrofu koja se odigrala samo pet dana kasnije, a o kojoj do dana današnjeg nismo sve spoznali…

Objavljeno u Atrakcije

Kriminal koji se već godinama odvija po “slovu zakona” na štetu vozača, po svoj prilici ostat će neistražen.

Objavljeno u BiH

Banjalučka Komunalna policija naložila je uklanjanje Davidovog srca koje su članovi grupe Pravda za Davida postavili na ušću Crkvene u Vrbas, na mjestu gdje je 24. marta prošle godine pronađeno njegovo beživotno tijelo.

Objavljeno u BiH

Nakon što je Predsjedništvo Bosne i Hercegovine informisano o pojavama vrbovanja bosanskohercegovačkih građana od strane Sigurnosno obavještajne agencije (SOA) Republike Hrvatske, član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić traži od zvaničnika Hrvatske da obustave progon bosanskohercegovačkih građana.

Objavljeno u BiH

Spominju i njegovo prijateljstvo s Miloradom Dodikom i susrete s osobama za koje sumnjaju da su obavještajci Republike Srpske

Objavljeno u BiH

Bosna i Hercegovina, od zemlje predsjedateljice Vijećem Evrope 2015. godine, došla je u situaciji da je propustila sve rokove za imenovanje vlastite delegacije u Parlamentarnoj skupštini Vijeća Evrope.

Objavljeno u BiH