Članak je filtriran: Četvrtak, 16 Maj 2019

U osiguranju skupa će tako ukupno sudjelovati 410 policajaca među kojima su i pripadnici specijalnih policijskih jedinica te 310 redovnih policajaca iz cijele zemlje, 10 vodiča pasa, dvojica stručnjaka za eksploziv, dva helikoptera te 12 pripadnika hrvatske policije.

Objavljeno u Politika

U sklopu #MTFPula na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli organiziran je SisterMoon live MoonBounce – događaj pod vodstvom poznate njemačke umjetnice i producentice Martine – Nicole Rojina, na kojem su sudionici u stvarnom vremenu „razgovarali s Mjesecom“ i uživo slušali odbijanje glasova s površine Mjeseca.

Objavljeno u Atrakcije

- Kosovo nije izgubljeno sve dok to ne potpiše Srbija, rekao je nekadašnji ministar informisanja SRJ Goran Malić u  emisiji "PULS" BN televizije. On je podvukao da Kkosovo nije izgubljeno bombardovanjem, kao i da je danas sreća što Srbija ima Rusiju na svojoj strani, što nije bio slučaj u vrijeme NATO bombardovanja.

Objavljeno u Politika

Slobodna Dalmacija je objavila listu s 'pet najljepših POS-ovih apartmana' u Dalmaciji po njihovu izboru.

Objavljeno u Atrakcije

Banjolučanin Namik Hrle jedan je od najinovativnijih zaposlenika IBM-a, a to dokazuje i prestižna titula IBM Fellow, kojom taj svjetski gigant nagrađuje samo zaposlenike koji su dosegli najviši stupanj inovativnosti u toj kompaniji.

Objavljeno u Atrakcije

Jučer su se dvadesetak »uskočkih službenika« Županijskog suda pridružili i drugi zaposlenici iz kaznenog i građanskog odjela Županijskog i Općinskog suda te službenici iz Županijskog i Općinskog državnog odvjetništva u Rijeci, tako da se pred zgradom suda okupilo pedesetak nezadovoljnika i onih koji su došli dati podršku.

Objavljeno u Radnički MS

Pretilost je globalni problem koji vodi do značajno povećanog rizika od smrti i bolesti. Ovo je činjenica koju su potvrdila brojna istraživanja, a strah od bolesti kod mnogih će potaknuti želju da nešto učine s kilažom prije nego što bude prekasno.

Objavljeno u Magazin

Konferencija SAS Analytics Day se nastavila u nešto ležernijem tonu kada je na pozornicu stupio trener svih trenera, Miroslav Ćiro Blažević koji je održao prezentaciju na temu ‘Sedam faktora uspjeha’.

Objavljeno u Atrakcije

Prije dva dana delegacija Dječje bolnice Srebrnjak iz Zagreba vratila se iz Kine s potpisanim memurandumom. Jedna smo od tri zemlje koje su 11.05.2019. potpisale ovaj dogovor što na Srebrnjaku drže velikim uspjehom. Ponosni su na to što su ih i u dalekoj Kini prepoznali kao stručnjake s kojima vrijedi izmjenjivati iskustva.

Objavljeno u Magazin

- Imam dokaze o ubistvima u Srpskoj, izjavio je tokom današnje skupštinske sjednice poslanik PDP-a Draško Stanivuković, objavio je BNTV.

Objavljeno u Politika