Članak je filtriran: Subota, 18 Maj 2019

Sudije i tužioci u Republici Srpskoj i BiH mogu se pohvaliti mnogobrojnim nekretninama, od stanova i kuća sa imanjima, do apartmana na moru. Iako većina krije stvarne podatke o primanjima i imovini, ima i onih koji vole da se pohvale onim što su stekli u sudnici, ali i onih koji odbijaju da kažu kolike su im plate i šta sve posjeduju.

Objavljeno u BiH

Austriju trese snimak na kojem vodeći političari desničarske Slobodarske partije Austrije (FPO) prave sumnjive dilove sa navodnom ruskom bogatašicom za koju će se ispostaviti da je bila mamac. Tajno snimljeni sastanak u jednoj vili na Ibici već je uzdrmao Vladu u Beču, a vicekancelar Hajnc-Kristijan Štrahe je ponudio ostavku.

Objavljeno u Atrakcije

Papa Franjo u Vatikanu je primio strane novinare i članove njihovih obitelji. Pozvao ih je da djeluju na temelju istine i pravde te se sa svima rukovao.

Objavljeno u Politika

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora Dragan Čović susreo se večeras u Zagrebu sa njemačkom kancelarkom Angelom Merkel.

Objavljeno u Politika

Ni ovaj skup HDZ-a nije mogao proći bez Thompsona. Na središnjem predizbornom skupu HDZ-a za europarlamentarne izbore u Košarkaškom centru Dražena Petrovića u Zagrebu govore su održali njemačka kancelarka Angela Merkel, te vodeći kandidat Europske pučke stranke, EPP, za predsjednika Europske komisije Manfred Weber.

Objavljeno u Politika

Predrag Kojović novi je predsjednik Naše stranke u naredne četiri godine, odlučeno je danas na Izborno-izvještajnom kongresu koji je održan u Sarajevu.

Objavljeno u BiH

Portparol SNSD-a Radovan Kovačević rekao je da su kukavice i licemjeri iz SDS-a jedini koji nemaju nikakvo pravo da kažu bilo šta o NATO-u s obzirom na to da nisu smjeli ni da glasaju za Rezoluciju o vojnoj neutralnosti koju je usvojila Narodna skupština Republike Srpske.

Objavljeno u BiH

Njemačka kancelarka Angela Merkel u subotu je rekla kako je izvjesno da će se Hrvatska tijekom mandata nove Europske komisije pridružiti schengenskom prostoru i eurozoni.

Objavljeno u Magazin

SDS je danas poručio da niko nema pravo da donosi važne političke odluke kao što je pitanje integracije u vojne saveze bez potpunog društvenog i političkog konsenzusa, javlja Srna.

Objavljeno u Politika

Predsjednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović rekao je danas da Srpska pravoslavna crkva (SPC) mora da prestane da se miješa u političke odluke i da svojom isključivošću dodatno otežava poziciju Srbije u pregovorima sa kosovskim Albancima, javlja Beta.

Objavljeno u Politika