Članak je filtriran: Četvrtak, 09 Maj 2019

Čelnik sindikata gradjevinaca u F BiH Mahir Semić izjavio je za Radnički media servis da su krediti od EBRD-a za autoput postali dio komedije. "Ko će graditi taj autoput, zna li EBRD da smo ostali bez gradjevinskih radnika i da je jedina šansa da počnemo obučavati migrante", rekao je Semić u izjavi za Radnički media servis za Zapadni Balkan.

Objavljeno u Radnički MS

Hoće li papa Franjo odgoditi kanonizaciju blaženog Alojzija Stepinca? Papa je poručio da su se u postupku pojavile nejasne povijesne točke i da se zbog toga obratio za pomoć srpskom patrijarhu Irineju. Mješovita komisija hrvatskih katoličkih i srpskih pravoslavnih stručnjaka prije gotovo dvije godine završila je s radom. Zašto Papa još čeka s odlukom?

Objavljeno u Magazin

"Ranije ove godine bila sam na putu s dečkom i on me je zamolio da imam seks s njim tijekom vožnje"

Objavljeno u Atrakcije

Elmedin Konaković, predsjedavajući Skupštine Kantona Sarajevo, gostujući u Danu uživo na N1 kazao je da SDA radi sve kako bi preuzela vlast u Kantonu Sarajevo.

Objavljeno u BiH

Kao bivši ministar sigurnosti BiH, koji je u svom mandatu protjerao dvojicu iranskih diplomata, Radončić je u polusatnom intervjuu odgovarao na brojna, vrlo intrigantna pitanja novinara, objavio je Avaz.ba

Objavljeno u BiH

Predsjednik Kosova Hashim Thaci otkazao je učešće na zajedničkom ručku predsjednika šest država zapadnog Balkana poslije završetka Samita Brdo Brioni u Tirani, javila je Beta.

Objavljeno u Politika

Milorad Dodik, predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine, ponovio je danas da je lider SDA Bakir Izetbegović poziciju ministra bezbjednosti BiH ''tražio za Fahrudina Radončića''.

Objavljeno u Politika

Indikativno je to što je kazala profesorica Lamija Tanović, da su s tom idejom išli kod Šefika Džaferovića, koji je to podržao

Objavljeno u Politika

U Sarajevu je održan sastanak Inicijativnog odbora Socijaldemokratskog pokreta, događaj kojeg javnost doživljava kao osnivanje novog subjekta ljevice na bh. političkoj sceni.

Objavljeno u BiH

Želim toj novoj političkoj stranci u BiH sreću u današnjem radu, istakao je Kojović za Avaz.

Objavljeno u BiH