Članak je filtriran: Subota, 13 Juli 2019

Ovaj nestvarni prizor usred gradske gužve i vreve zasigurno ostavlja bez daha i na trenutak daje osjećaj mirnoće, stoga su se i Njujorčani opustili i snimili nezaboravne fotografije ulica okupanih zlatnom svjetlošću zalazećeg sunca

Objavljeno u Atrakcije

Ministar finansija Federacije BiH, Jelka Milićević, izjavila je da je sva imovina Aluminija pod hipotekom zbog čega je nemoguće pokrenuti stečaj.

Objavljeno u Radnički MS
Subota, 13 Juli 2019 14:56

Pariz za razgraničenje na Kosovu

Jedna od tema, piše Figaro, moglo bi da bude razgraničenje, i ističe da je Pariz otvoren za to, dok se Berlin plaši da bi ponovo mogla da bude otvorena "Pandorina kutija nacionalizma".

Objavljeno u Politika

BiH je otvorena za strane investicije, ali ekonomske reforme napreduje sporo, navodi se u izvještaju američkog Stejt departmenta.

Objavljeno u Politika

Jimmy De Frenne, 48-godišnjak koji želi postati vozač autobusa, postavio je sebi cilj da sjedi na WC šolji, postavljenoj u jednom baru, ukupno 165 sati, javlja Reuters.

Objavljeno u Atrakcije
Subota, 13 Juli 2019 14:40

SIPA i OSA u akciji u ZDK

- Na području Zeničko-dobojskog kantona u toku su pretresi na četiri lokacije u okviru operativne akcije "Viza", a pomoć pripadnicima Agencije za istrage i zaštitu BiH /Sipa/ pruža i Obavještajno-bezbjednosna agencija BiH, saopšteno je iz Sipe, prenosi Srna.

Objavljeno u BiH

Prvi put leti avionom: Zabunom kročila tamo gdje nitko nije

Objavljeno u Atrakcije
Subota, 13 Juli 2019 10:20

Granatirana zgrada TV (video)

Nepoznate osobe pucale su na zgradu televizije „112. Ukrajina“ u Kijevu, policija je kvalifikovala incident kao teroristički akt, saopšteno je na sajtu televizije.

Objavljeno u Magazin
Subota, 13 Juli 2019 10:14

Korupcija: Tužba protiv NN lica

Višković je potvrdio da je naloženo da se ispitaju navodi o korupciji prilikom prijema u policiju nakon izjave poslanika PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Dragana Galića, te da je na osnovu toga podnesena tužba protiv nepoznatog lica.

Objavljeno u BiH
Subota, 13 Juli 2019 09:44

Pokušao ubiti maloljetnika

Lice čiji su inicijali I.O. iz Bratunca uhapšeno je zbog sumnje da je pokušalo da ubije maloljetno lice u mjestu Pobuđe, opština Bratunac, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Objavljeno u BiH