Članak je filtriran: Srijeda, 17 Juli 2019
Srijeda, 17 Juli 2019 22:39

HR fudbaler nokautirao direktora

Nevjerovatan skandal desio se u rumunskog fudbalskom prvoligašu.

Objavljeno u Atrakcije

Što dalje od kopna to je skuplje, pa ćete rižoto u Palmižani platiti 350, a koktel od 150 do 370 kuna

Objavljeno u Atrakcije

Firma “Metalac” iz Trebinja, nekada jedno od nauspješnijih preduzeća i simbol ovog grada, više ne postoji. Radnici optužuju rukovodstvo za uništenje ovog privrednog giganta i nezakonitu rasprodaju imovine preduzeća.

Objavljeno u Radnički MS

Nacionalna središnjica za usklađivanje traganja i spašavanja na moru (MRCC Rijeka) danas popodne koordinirala je akcijom spašavanja brodolomaca s izletničkog broda u Drveničkom kanalu. Dojavu o havariji poslala je u 17.25 sati poslala posada jedrilice 'Dalecarlia', objavio je Novi list.

Objavljeno u Magazin

Demokratska fronta poziva sve stranke koje za sebe tvrde da su probosanske da podrže zaključke Predsjedništva Bosne i Hercegovine u vezi sa utvrđivanjem granice na moru i nastavkom gradnje mosta Pelješac, saopšteno je iz ove stranke.

Objavljeno u Politika

Američki predsjednik Donald Tramp organizovao je 1992. zabavu s milijarderom i pedofilom Džefrijem Epstajnom, koji trenutno već drugi put čeka suđenje za trgovinu ljudima, tačnije, seksualno zlostavljanje, silovanje i prostituciju maloljetnica.

Objavljeno u Atrakcije

Mislim da ćemo vidjeti puno toga novog. Ovdje je došlo do podjele između zastupnicima Skupštine i političkim subjektima. Jedni su svim silama nastojati održati aktuelnu PDA na vlasti, kazao je za N1 Zlatan Begić iz DF-a kada je riječ o formiranju vlasti u TK.

Objavljeno u Politika

Ako se politika u slučaju „Gulen“ stavi iznad zakona kako bi zadovoljila zahtjevima Turske, Bosna i Hercegovina će još jednom pokazati da je država koja ne poštuje zakone i Ustav na osnovu kojih treba da funkcioniše.
Ovako stručnjaci vide test na kome se našla BiH, koja treba da pokaže da li će udovoljiti jakom lideru i održati „simpatije“ koje ima s Turskom ili se držati pravnog puta i sudbinu „gulenovaca“ odlučiti poštujući zakone i ljudska prava, piše Srpskainfo.

Objavljeno u Politika
Srijeda, 17 Juli 2019 18:02

Objesio se u garaži obiteljske kuće

U garaži obiteljske kuće u Ulici kneza Mutimira u Livnu u srijedu se objesio 54-godišnji Đ.D. iz Livna, doznaje se u policiji.

Objavljeno u BiH

Od Opšteg kolektivnog ugovora u Republici Srpskoj, još nema ništa. Ukoliko ubrzo ne dođe do dogovora sa socijalnim partnerima, nije neophodno da se potpiše ugovor. 

Objavljeno u Radnički MS