Članak je filtriran: Nedjelja, 11 Avgust 2019
Nedjelja, 11 Avgust 2019 22:11

Danas najtopliji dan 2019.

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH u ponedjeljak se očekuje veoma toplo i sparno vrijeme sa vrućinama i temperaturom vazduha i do 40 stepeni Celzijusovih.

Objavljeno u BiH

"Uradite sve šta god želite, nemojte samo da kršite zakon i radite bilo šta na silu. Pozivam sve ljude i iz policije i vojne policije i mog neposrednog obezbedenja, da im dopuste da mi priđu, ali nemojte da im dopustimo da izazovu krvoproliće i incidente. Moramo da sačuvamo mir u zemlji, ja neću scene iz Pariza", rekao je predsednik Srbije.

Objavljeno u Politika
Nedjelja, 11 Avgust 2019 09:18

Poruka Sarajeva da se ne računa na RS

Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić izjavio je da izbjegavanje primjene Sporazuma o formiranju Savjeta ministara na nivou institucija BiH, koji su postigli lideri SNSD-a Milorad Dodik, SDA Bakir Izetbegović i HDZ-a BiH Dragan Čović, uvlači BiH u još dublju agoniju i još veći ćorsokak.

Objavljeno u Politika

Član Predsjedništva Hrvatskog narodnog sabora Ilija Cvitanović istakao je značaj da izborni pobjednici konstitutivnih naroda u BiH odgovorno pristupe uspostavljanju vlasti u dogovorenom roku od 30 dana.

Objavljeno u Politika

U krvavom obračunu migranata kod stadiona NK Jedinstvo u Bihaću jedna osoba je teško povrijeđena.

Objavljeno u BiH

Jedna je osoba ranjena u pucnjavi u džamiji u Norveškoj, u islamskom centru Al-Nur blizu Osla. Policija je brzo reagirala i uhitila napadača. Svjedoci tvrde da je nosio uniformu i imao kacigu.

Objavljeno u Magazin

Miroslav Škoro, hrvatski muzičar i kandidat za predsjednika Hrvatske održao je u subotu koncert u Širokom Brijegu.

Objavljeno u BiH

Požar u krugu bivše fabrike "Energoinvest-Rasklopna oprema" u Istočnom Novom Sarajevu, prema procjenama, trebalo bi da uskoro bude ugašen, rekao je Srni zamjenik komandira Vatrogasne jedinice Istočno Sarajevo Milenko Stanković.

Objavljeno u BiH