Članak je filtriran: Subota, 17 Avgust 2019

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić potvrdio je za Radiosarajevo.ba da je dobio poziv predsjednika Srbije Aleksandra Vučića da prisustvuje navedenom događaju, ali da neće posjetiti Beograd po prvi put poslije osam godina, a kako su naveli pojedini mediji.

Objavljeno u Politika
Subota, 17 Avgust 2019 16:20

Nove, drugačije poruke u Vakufu

Desetak dana nakon što su osvanuli uvredljivi, iscenirani grafiti u Uskoplju, koji su za cilj imali izazivanje nacionalnih tenzija, mržnje i netrpeljivosti, isti su se pojavili opet danas, ali u sasvim drugom obliku i sa drugačijim porukama.

Objavljeno u BiH

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila danas, na putu Podgorica-Bar, kod tunela poginuli su N.S. (40) i T.J. (16), iz Bosne i Hercegovine, a pet osoba je povrijeđeno saopšteno je iz OKC-a.

Objavljeno u BiH
Subota, 17 Avgust 2019 13:48

Vrijeđao imama u Banjaluci pa uhapšen

Službenici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su osobu čiji su inicijali D.V. iz tog grada jer je iz automobila vrijeđalo vjerskog službenika-imama Islamske zajednice.

Objavljeno u BiH

Dvadesečetvorogodišnji vozač "BMW" čiji su inicijali M.M. poginuo je na magistralnom putu M-16, u mjestu Viline Kuće, opština Kupres kada je izgubio kontrolu nad vozilom i udario u stub ulične rasvjete i betonsku ogradu.

Objavljeno u BiH
Subota, 17 Avgust 2019 11:25

Avion sletio na autoput kod Rijeke

Sportski avion jutros je zbog kvara prinudno sletio na auto-put kod Ravne Gore prema Rijeci.

Objavljeno u Atrakcije
Subota, 17 Avgust 2019 11:17

Komšić u Srbiji nakon 8 godina

Predsjedavajući Predsjedništva BiH i lider Demokratske fronte Željko Komšić, posjetiće 29. avgusta Beograd i prisustvovati svečanosti povodom početka gradnje auto-puta Beograd - Sarajevo.

Objavljeno u Politika
Subota, 17 Avgust 2019 11:13

Pucnjava u Zenici

U poslijepodnevnim satima u zeničkom naselju Crkvice je došlo do pucnjave. Povrijeđena je jedna osoba - potvrđeno je za portal Radiosarajevo.ba iz MUP-a ZDK.

Objavljeno u BiH

Majka iz Kenta koja je udavila blizance dobivene vještačkom oplodnjom osuđena je na 10 godina zatvora, prenosi Mirror.

Objavljeno u Magazin

Medicinskoj sestri Đurđiji A. iz Centra za zaštitu odojčadi, djece i omladine u Zvečanskoj ulici, koja posao nije obavljala u skladu sa propisima, u petak je zvanično uručeno rješenje o raskidu radnog odnosa, potvrđeno je za Politiku u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, prenosi Tanjug.

Objavljeno u Atrakcije